Pripomienky k náčrtu kuchyne

Prosim o pripomienky k tomuto nacrtu kuchyne...pod oknom je umývadlo. Rozmer steny na strane okna po pult je 3,5m a stena vpravo od okná je cca 2,8m. Chceme plynovú varnu dosku. Premýšľam este nad rohovou hornou skrinkou pri okne. Myslíte ze to rozmiestnenie je dostačujúce? Vopred ďakujem za vsetky odpovede.
Odpovedať
@pigi22 tazko pripomienkovat nieco, kde nevies poziadavky majitela kuchyne. Ja napriklad nerada drezy pod oknami ale to je osobne :o)))
Odpovedať
@pigi22 nejake je to divne. Nie som fanusik takych hornych skriniek, nielen ze to kuchynu predrazuje ak clovek zvoli poriadne panty /s tymi lacnymi je to o nicom/ ale ani poriadne nedociahne otvarat najvrchnejsie skrinky bezne vysoka zenska. bateriu a otvaranie okna mate v yriesene? Plyn na varenie by som nechcel, cistit varnu dosku, jedna katastrofa...Co to je tam to pasikave? Chladnicka? Tu by som prehodil s tymi skrinami vedla. Ten digestor tam posobi medzi tymi sklapacimi skrinkami smiesne. Otvaranie rury pri rohu linky tiez nic moc. Nepaci sa mi to vobec. Sorry.
Odpovedať
Profilova fotka
mne pripada celkom v pohode, paci sa mi
Odpovedať
Profilova fotka
par dobrych rad pri planovani je tu http://www.ikea.com/ms/sk_SK/pdf/meto...
Odpovedať
@snowy66 Otvaranie okna je v pohode, inde by som to umyvadlo ani nemala kam dat, ze by do rohu? :-| Horne skrinky sa mi pacia a som dost vysoka,takze to tiez nieje problem, a pasikave je chladnicka,kedze nebude vstavana tak som ju dala do rohu aby az tak nerusila tu kuchynsku linku.
Odpovedať
@aaandrejka dakujem :-)
Odpovedať
Mala som na mysli či by sa s tym navrhom nedalo este nieco vymysliet,vylepsit...Mna uz nic nenapada, /preto som prosila o radu tu na streche/ kedže ten priestor nieje az taký velký, komora nebude, tak aby bol aj ten odkladací priestor...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?