Pripojenie nástennej pákovej batérie k umývačke riadu

Ahojte, máte niekto skúsenosť s pripojením umývačky na vodu, keď máme batériu zo steny, nie z dresu... Chcem našim kúpiť umývačku A nechcem, aby sme museli burat vodu, tak chcem prezistit, či sa to dá pripojiť aj bez burania, teda že je taká batéria s vyvodom na pripojenie umývačky....ďakujem.
Odpovedať
@lea77777 my sme to tiež prerábali a môj muž kúpil na vod.batériu taký medzikus,sifon od umývadla kúpil nový,ale taký aby sa naň pripojila UMR to znamená,aby voda z UMR mala kde odtekať,troška sa s stým pohral nie je s tým až tak roboty, :-)
Odpovedať
@marta2610 prosím nemohla by si mi to odfotit? Odpad chápem, len ten prívod vody si neviem predstaviť. Dakujeeem.
Odpovedať
my sme to mali v starom byte takto. Mali sme na batérii namontovaný taký pračkový medzikus a hadicou dovedenú vodu namiesto do pračky do umývačky. Je to ten starý spôsob pripojenia práčky. Uplne v pohode. Dá sa. Iba neviem kade ti tú hadicu stočí. My sme to mali napojené na vani. Vyhli sme sa tým vyvrtaniu zohyzdeniu novej kuchynskej linky. Hadicu sme viedli po kútoch v kúpelni a cez stenu do kuchyne popod kuchynskú linku. Môžem nafotiť a poslať, ak budeš chcieť. Šikovný majster to vyrieši.
Odpovedať
@staronova áno, poprosim. Dakujeeem.
Odpovedať
pridávam foto....biela plastová hadica ide ku práčke...potom sme pridali rozdvojku na umývačku a zelená hadica ide k umývačke cez stenu. Byt je momentálne neobývaný, takto to fungovalo asi 11 rokov. Je to provizórne riešenie, muž to robil tak, aby bolo v kuchyni čo najmenej vidno práve toto provizórium. Hadice šli popod práčku a radiátor. V kuchyni to šlo popod linku-nič nebolo vidno.
Odpovedať
@staronova super, takto to pôjde aj U nás;))))... Idem vybrať umývačku;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?