Prestavba kuchyne

Profilova fotka
Ahojte Kočky, som tu na streche nová a tak budem potrebovať veeeľa rád :) Práve sme kúpili byt a chceme si ho prerobiť. Prioritou je pre mňa kuchyňa, ak ostanú peniaze, tak potom bytové jadro. Teraz mám však dilemu, ako skombinujem v kuchyni šporák - ten nám zostáva od predch. majiteľov, umývačku a chcela by som aj práčku. ten model práčky, čo mám vybraný sa ale nerobí ako zabudovaný, tak sa bojím, že by mi tie otravy pri žmýkaní robili neplechu v kuchyni :-S Máte niektorá skústenosti s klasickou práčkou pod pracovnou doskou? ako je najlepšie tir spotrebiče rozmiestniť?
Odpovedať
Profilova fotka
@gubka67 je tu aj druhe pohlavie :D .... ak ma byt pracka v kuchyni podla mna len zabudovatelna.. nekazil by som kuchynu tou prackou na pohlad. Ale na byt potom dost velka kuchyn aked aj umyvacka, sporak a do toho este pracka... hod foto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ospravedlnujem sa panom za tie kočky :) to je prave ten problem, ze este tam nebyvame, stahujeme sa az v auguste a foto mam len z odhadu bytu, ale skusim to nejako preskenovat, stara kuchyna je priserna, tak to bude chciet zmenu. K tej pracke, o ten vzhlad sa moc nebojim, skor, ci mi to vsetko vojde. Chcem ju do kuchyne, lebo kupelna je malicka a strasne chceme poriadnu vanu, po dvoch rokoch v podnajme so sprchovym kutom by sme si chceli dopriavat poriadny kupel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gubka67 ahoj. Chcelo by to podorys a rozmery, daku jednoduchu skicu kde su dvere, okno rozvody vody a plynu a tak. Bez tohto to asi nepojde. Suhlasim s andym, radsej zabudovanu - ak sa teda vobec zmesti...
Odpovedať
Profilova fotka
som v praci, ale hned ako budem doma to hodim, dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gubka67 daj si zabudovanu pracku, sak teraz stoja uz par korun oproti tomu, co stali este nedavno.... a budes to mat vsetko zicher ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak rozmery tej kuchyne su 3,35x2,85, pricom dvere su na strane 2,85, celkom na kraji. kaktusik007, v cene nie je az taky problem, aj ked by som sa chcela vojst do 500 eur, ako v type pracky, nakolko mam vybranu pracku beko s funkciou odstranovania zvieraciej srsti, chceli by sme maciatko a nakolko som uz macku mala, viem ake je komplikovane dostat chlpy z oblecenia a celkovo bytovych textilii.
Odpovedať
@gubka67 no ja sa pridam , aj my budeme zakratko riesit ako co rozmiestnim v novej kuchyni a kedte ideme tahat novu vodu a elektriku,tak mam v tom hokej - čo kde rozmiestnit , neviem ci su nejake pravidla co kde ma byt,alebo podla sklusenosti nejake rady - čo sa hodi naktoru stranu,a co by malo byt po ruke ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?