Predbežný náávrh kuchyne

Ahojte, môžete sa prosím pozrieť na môj laický návrh kuchyne ? Je to predbežné, zatiaľ plánujeme, iba kvôli rozvodom elektriny a odpadu do novostavby Ďakujem za každý názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna trosku nevyuzity velky priestor, ak teda sedia rozmery podla obrazka.. skor by som siel do ostrova kam by som presunul varnu dosku a uplne inak by to ukazalo :) ... popripade stol aspon so 6 stolickami a podlhovasty hranaty aby navazoval k liniam kuchyne
Odpovedať
Ty horní skříňky bych dal už od okna, takhle začínaj tak ve 180 cm, ne?. Co bude v tom rohu a jak se v něm bude uklízet?
Odpovedať
ďakujem vám veľmi pekne za názory - ten nápad so stolom sa mi páči :-) rozmery by sedieť mali 4,4m x 3,65m. čo sa týka horných skriniek okno má výšku 55 cm ciže sa mi to zdalo dosť nízko posadiť tam hneď skrinky, aby mi nezavadzali, Do rohu by som chcela dať kôš na odpadky.
Odpovedať
@silwia9 a co takto aj kos na odpadky tiez schovat do linky
Odpovedať
Profilova fotka
nenechaval by som zrejme volny roh. Kludne dat rohovu kuchynu a urcite ostrov, bude to ovela praktickejsie :-)
Odpovedať
Do rohovej skrinky das odpadkovy kos. Takto to vyzera ako parkovisko pre metly a vedra. A horne skrinky 55 cm nad prac doskou nie su nizko, skor takto su privysoko a problem je cokolvek tam odkladat
Odpovedať
vyzerá to, že predsa bude rohová :-) a výška umiestnenia skriniek sa bude prispôsobovať digestoru, to bolo iba ,,od oka"
Odpovedať
@silwia9 sprav ju naozaj rohovu. ak mas na lavej strane vsetky vysoke skrine tak nad linku by som uz nedavala asi skrinky vobec. daj pekny digestor co bude ozdobou kuchyne a otvorenu policu. moj nazor. skus si to mozno nanovo namodelovat ci sa ti to bude pacit. a ako ti tu uz radili, kose schovat do skrinky ale pod drez. Ikea ma na to system suflik a donho kose na separovanie odpadu, inspiruj sa. do rohu daj rohovu skrinku su rozne, ale pointa je ta ista je v nich taky otocny system polic a tam ulozis hrnce alebo velke misy a podobne. dobre si premysli ake chces mat to vnutorne vybavenie, moze to ovplyvnit celkovy navrh aj ked prvy si robila iba kvoli rozvodom. vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@silwia9 urcite pokial sa da tak by som isiel do rohovej, ziskas tym viac pracovnej plochy a aspon skrinku na smetiak alebo nieco podobne. Ten roh bude urcite plnohodnotne vyuzity ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
rohovu a mikrovlnku na ine miesto ;-) budes vstavat na spicky aby si tam dala tanier??
Odpovedať
nechal by som rohovu a ostrov. Na ostrov varnu dosku, oproti nej umyvadlo a bude to fajn...
Odpovedať
Profilova fotka
ostrovcek, kuchyna do L a bude to ok. Len by som popremyslal nad inym umiestnenim spotrebicov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mna zaujali dvere a to okno Otvaranie dveri je takto ? Co to je na strane stola, dalsie okno ? Ja by som sa pri takomto rozlozeni zamyslela na presunutim linky do ineho rohu a stol pod to okno .
Odpovedať
@zuzka60 okno je iba jedno - to, čo bude zarovno pracovnej linky (tak sa mi to páčilo, to by som meniť nechcela). Oproti oknu je vchod do obývačky, bez dverí. Tie dvere sú do špajze. Ďakujem za názor :-)
Odpovedať
@marianna_11 mikrovlnku máme vyriešenú aj doma takto a vyhovuje mi to. Nestojím na špičkách vôbec - tie skrinky som dávala iba ,,od oka" do návrhu, ale máme to už riadne vymerané :-) ďakujem za názor
Odpovedať
@silwia9 ha, uz tomu rozumiem viac :) Budete mat este nejaky stol inde ? Lebo nejako sa mi nepaci ho strkat do rohu No, a urcite tu linku dotiahnut az do kraja, ziaden metloparking v rohu... paci sa mi skrinova stena na jednej strane. Mozno nemusi byt do L linka a moze zostat "diera"ale nie na konci linky, ale mdzi tou skrinovou zostavou a pracovnou doskou . Ten stol podlhovasty ;) .....aj tak ma stale irituje otveranie tych dveri, otocila by som to... :)
Odpovedať
@zuzka60 vy ste zlatá, stôl si predstavujem nejako tak, ako je na fotke.. a čo sa týka otáčania dverí nakoniec tam budú posuvné :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?