Prasknutý granitový drez Schock Cristalite Plus alebo Cristadur

Mate prosim niekto skusenost s prasknutim drezu Schock, do cca 1 mesiaca od montaze, v mieste, kde je vytvoreny otvor pre bateriu? Poculi sme, ze mali s tymto problemom viaceri skusenosti, len nevieme, ci islo o drez z materialu Cristalite Plus alebo Cristadur.
Odpovedať
dresy z tohoto materialu su velmi krehke a tym padom velmi lahko praskaju..neodporucam..vyhodene peniaze. ak si niekto mysli ze klamem mozem mu to predviest..staci ak padne hrniec do dresu a je po nom..hlavne ze predajcovia tvrdia aky je granit tvrdy a vydri vsetko..bla bla bla..ludia su ovce..
Odpovedať
Kamoske praskol takto tusim Franke z umeleho kamena, ale nezreklamovala nic, vraj prilis utiahli bateriu a nastalo pnutie. Ale skus tu reklamaciu, zato nic nedas a mozno uspejes a ti ho vymenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Tak drez sme kupili a je v pohode aj po mesiaci. Nepraskol :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@dibisd Aky konkretne drez mate? Cristadur alebo Cristalite? Zvazujem nad kupou Skock cristalite,lebo je lacnejsi :-)
Odpovedať
http://shop.topdrezy.sk/akciove-sety-... sme spokojni,jedine tu tmavu farbu by som uz nekupovala, vodny kamen je na nom velmi viditeľný.
Odpovedať
@lucymk http://shop.topdrezy.sk/akciove-sety-...
Odpovedať
Profilova fotka
@dibisd Ja mam konkretne zaujem o tento ,ale este neviem jaku farbu.Uvazujem nad farbou onyx a alpina, ale obydvoch otienoch sa obavam. Este rozmyslam aj nad franke a blanco. V ponuke maju farbu vanilku http://shop.topdrezy.sk/akciove-sety-...
Odpovedať
@dibisd tiez som si objednavala z tej stranky,, akurat z CR, a FRANKE. Este to mam v krabici zabalene, a budeme montovat az mozno za taky mesiac.. Dufam, ze budem spokojna :) Mam ONYX, http://shop.topdrezy.sk/akciove-sety-... Som zvedava na tu bateriu,, paci sa mi :) Tu druhu,, co mas ty som nechcela, lebo mi pride dost vysoka,, a taku som mala "imidzovku" vysoku, teda este mam a vobec nie som spokojna. Tak som zvedava na tuto bateriu a samozrejme aj na drez - a mame tvrdu vodu, tak som zvedava ,, vela citam, ze cierny drez - ani za svet uz, kvoli tvrdej vode.
Odpovedať
Profilova fotka
@missy97231 mozem vediet preco nieste spokojna stou vysokou bateriou?ja mam teraz tu co ste si vybrali ale je strasne nisko.keby tam nebola ta sprska,tak ju uz davno vymenim :-)
Odpovedať
@lucymk ja mam vysoku teraz, a drez mam na konci linky, takze strasne prska okolo. Je pravda, ze mam inu,, tak mozno tato bude lepsia co je k tomu drezu. Tu co som si teraz vybrala - taku sme mali predtym nez som sa ulakomila na dizajnovku, ale mne vyhovovala.. tak idem naspat do podobnej.
Odpovedať
@lucymk pre predstavu aku mam teraz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@missy97231 prosim vas a mohli by ste mi zmeriat aku mate teraz vysku baterie? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucymk cca 32cm je bateria celkom. Ale vyska od drezu je 43cm, a fakt ked je v dreze trebars nieco aj handra, tak to prska,, a ked pod prudom umyvam, tak to prska. Mam ju 2roky. Ale este pred 3 tyzdnami vypadala jak nova :) moc nepouzivana :)
Odpovedať
Profilova fotka
@missy97231 tu co chcem ma cca 26cm,tak uvidime ako to bude v praxi :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?