Pracovné dosky z Rosničky

Chcem sa opýtať na pracovné dosky do kuchyne z Rosničky, kuchyňu plánujeme Ikea a práve do nich dávajú ľudia prac. dosky z Rosničky..ktoré sú najkvalitnejšie? Dostali teraz kopec nových, farbu dekor viem, ešte tak ktorý druh..aj vnútorné parapety chcem od nich..kupovali sme u nich zatiaľ dosky MFP do podkrovia a tie sú výborné..
Odpovedať
@roxana280 my sme brali egger titan, ale tusim nebola od rosnicky, ale z firmy naceva ( oproti baumaxu bola cenovo o viac ako 50% lepsia). kvalitou je dobra. zalezi asi od vyrobcu skor ako od predajcu
Odpovedať
urcite mate pravdu egger dosky su vseobecne zname kvalitou, dakujem za typ
Odpovedať
@roxana280 mas v dome samu kvalitu a do kuchyne si kupis skaredy laminat?
Odpovedať
@peto99 ako som povedala, nepotrebujem sa chvalit..linka sa da vymenit, kvalitna stavba z dobrych materialov uz horsie..nemate dnes do koho rypat? Ak nemate co dodat k meritu veci, najdite si inu obet..a to neznamena, ze kuchynske dosky z Rosnicky su nekvalitny skaredy laminat..MFP dosky, co sme od nich kupovali s pero drazkou su spicka na trhu..
Odpovedať
@roxana280 Prepac, mam co k teme dodat, dosku z rosnicky mam stale v byte. Pekna bola iba prve mesiace. Laminat by som kupoval len docasne, kym by som nasetril na kamen. Teraz mam predbezne masiv dub. Laminat nebol ovela lacnejsi, lebo vela stala robota s vyrezavanim. Ale prakticke to nie je.
Odpovedať
Poznam jedneho pana, co si kupil mramorovu dosku za strasne peniaze, nuz spadol mu nejaky predmet na ten mramor a uz ma kus odstiepeny...vdaka za radu, skusim sa opytat montera, co robi linky Ikea..co mi odporuci, pani z Rosnicky mi tvrdila, ze su velmi kvalitne a ze ludia ich kupuju do Ikeackych...poznam stolara, co nam robil aj domcek pre vonkajsiu jednotku TC z masivu, mozem sa ho opytat ci by neodporucal radsej masiv, ale musel by byt dobre osetreny povrchovo..aby plnil funkciu... ale naozaj ste sa nechal zmiast neprajnikmi, do minulej diskusie som sa zapojila, len ako navrh , napad na NED, nie aby som sa chvalila, ja som videla uz take domy postavene, ze s nasim sa nedaju ani len porovnat..vsadili sme na funkcnost, nie na prestiz, ak by som sa mala cim pochvalit, tak nie hmotnym majetkom, vsetko konci v dome a dome :-D Urcite si nekupim drahu sedacku kozenu, radsej stroj na cvicenie a knizku ;-)
Odpovedať
@roxana280 snazim sa drzat temy, aj v minulej diskusii. Pozri si, co som pisal. Podla mna do kvalitneho domu patri kvalitna doska. Ja som na kamen nemal peniaze, ani sa mi nechcelo niekolko tyzdnov cakat, lebo linka uz musi byt komplet hotova, kamen sa zameriava az po definitivnom dokonceni linky. Zula je dostatocne odolna, dokonca ju ma v ponuke aj ikea, navyse sa da opravit. Na masiv dub sme si zvykli, pri troche opatrnosti vydrzi krasny niekolko rokov. Problem su tekutiny, tie sa musia okamzite utriet. Ale masiv sa da niekolkokrat zbrusit a znova osetrit olejom. Dub je este krajsi ako zula. IKEA ma nadherne masivne dosky za prijatelnu cenu, mna stala aj s robotou 7 metrov cca 500 Eur.
Odpovedať
@peto99 ja som kupoval dosku z rosnicky do bytu nejakych 6 rokov dozadu... je tam dodnes a vyzera stale rovnako
Odpovedať
@peto99 to je velmi dobra cena, ja tuzim po sklenenej zastene s foliou, to je taky moj ulet a krasne schody drevene, tiez to vsetko robia pani, ktorych mi tu odporucili..tu diskusiu som chvilu sledovala a potom som pochopila, ze do mna rypali aj ludia, co sami maju tepelne cerpadlo, ale nie bezne pouzivane metarialy..uz som to potom neriesila..dosku by som doladila rada do farby orech, lebo tam sme skoncili pri dverach a podlahach...schody dame nejak domorit.. na tu zulu sa opytam, ale ak bude draha, tak mi ten masiv mi bude asi stacit, v pripade potreby sa casom vymeni..este nas caka tolko vydavkov na dokoncenie... pozriem tu diskusiu ;-)
Odpovedať
@gashtaan tie parapety budu stacit :-D vdaka za info
Odpovedať
@gashtaan nasla som info na MS, ze su dobre dosky z Rosnicky, chcela som to overit, teraz mam jeden pozitiv a negativ, takze sa opytam priamo u montaznika, vraj montuje aj Rosnicky aj z Ikea
Odpovedať
@peto99 diskusiu som pozerala, nejak sa to zvrhlo, pani nechce pasiv, chce NED do ktoreho asi vela investovat nechce, pocita s predajom..montovany ani drevodom nechce..moc toho nenavybera a nenaspekuluje, darmo sa tam strhla taka diskusia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@roxana280 problem je ze na kuchynu Ikea nepasuje doska od eggeru, ma len 60cm, alebo kupis 90 cm ale ta je otrasne draha, doska od ikea ma 63cm, cize egeracka ti neprekryje sufle ani dvierka tak ako ma, ikea to spravila zamerne aby ludia nekupovali dosky inde.
Odpovedať
Vobec netreba kupit 90 nam to stolar vyriesil tak ze nam tam za tu dosku dal malu dosticku a tu potom prekril trojuohlikovu listou.
Odpovedať
Žula stojí priemerne 500eur za 3bm dosky s jedným vyrezom na dres s osadenim. Záleží od vzoru, farby. Čím krajsia tým drahsia ;-(
Odpovedať
@jano2007 Ja si trosku pogooglim a popytam sa este tych monterov, dakujem za odpoved i napad...planujeme este ostrovcek kuchynsky, nuz linka ma byt tiez dost velka, musim spocitat.. ked k tomu naratam aj tu sklenenu zastenu a spotrebice..no uvidime
Odpovedať
@marinak53 je to na skodu...no dufam, ze aj v Ikea budeme mat z coho vyberat
Odpovedať
Sklenená zastena je fajn ale švagrovi ju menili 2krat čo praskla v mieste vyrezov na zasuvky. Ja mám zastenu z toho istého ako dosku len tenšie je to.
Odpovedať
@marinak53 Vážne myslíte, že obchod ako Ikea, ktorý denne v celej Európe predá desiatky tisíc kusov rôzneho nábytku bude regulovať rozmery nábytku tak, aby denne predal možno stovku dosiek navyše? Osobne o tom silne pochybujem.
Odpovedať
@jano2007 nuz ja som sa bavila na tuto temu s p. zo Sima-mont , povedal, ze nepraskaju, aspon ten material co odporuca on, namontoval tych Ikeackych liniek spustu... viem, ze niektore zasteny praskaju ine nie..je to o spravnom vybere materialu a dobrej montazi, sklenene zasteny sa vyrabaju rozne druhy , na MS som uz tu temu niekde videla
Odpovedať
@gaiusmarius netvrdim ze reguluje rozmer,,ale ma proste ine toleracie, ako tvrdi dorotka da sa aj improvizovat, a nie vse kupovat v ikea
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?