Pracovna doska s oblym radiusom alebo so zrezanym ?

Zdravim, konecne sme vybrali pracovnu dosku, len sa este musime rozhodnut, ci nechame obly radius alebo zrezany. Zrezany sa mi paci trochu viac, vypada to modernejsie. Ale vraj hrozi, ze sa voda casom moze dostat pod foliu. Ma niekto takuto skusenost ? Vdaka
Odpovedať
Ja by som to hlavne pod umyvadlo urcite nedaval hranovat, aj ked ho pouzivas len obcas tak sa okolo neho nafrka, neraz splechne /vytecie voda tak ze stecie po boku az dole po dvierkach a nejaka ta kvapka zostane visiet zospodu dosky presne na tej hrane lepenej a ani si to nevsimnes. A csetu si to uz casom najde. Ak je rura v spodne skrinke mozes cakat ze sa casom od tepla a horucej pary oduje aj tam. Ako par rokov to vydrzi to sa zas bat nemsusis, hlavne ak to okolo umyvadla zvyknes vsetko hned utret. Ale povedal by som ze za 5 rokov to uz bude odute. Dalsie vec je ze na tom spoji sa bude usadzovat aj spina/mastnota. Ja by som pracovnu dosku hranovat nedaval urcite, pokial by to nebolo nevyhnutne.
Odpovedať
jednoznacne oblinu a nie ABS hranu, priznavam ABS hrana je krajsia ale je mozne ze casom vplivom oderu zacne prepustat vodu a to je koniec nadheri.
Odpovedať
@jarosujo modernejšie ale len na chvilu...ale ovela horšie...
Odpovedať
ak budes kuchynu len oprasovat a prilezitostne varit kavu navstevam, tak jednoznacne vitazi estetika :-D ale pokial mate v nej relane normalne fungovat, tak nespekuluj. ono je to z neakeho dovodu tak zakoncne ako to je.
Odpovedať
Profilova fotka
a kto urcil,co je moderne?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Da sa uz dnes urobit aj laminovana doska s ostrou hranou, ktora nema citlivy spoj... je zataveny v niecom ako polypropylen alebo take daco. Len to musia urobit vo vyrobe na mieri, stolar sam si s tym neporadi, a je to o nieco drahsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?