Pracovná doska laminát vs drevo

Ahojte, máte niekto skúsenosti s dýhovanou prac.doskou resp.doskou z masívneho dreva do kuchyne vs laminát? Veľmi sa mi páčia, ale odrádza ma náročnosť údržby.
Odpovedať
Profilova fotka
Evka velmi jednoducho : ak je doska masivna, tak udrzba spociva v nalakovani olejom urceneho na pouzitie v kuchyni. V buducnosti sa pripadne skrabance prebrusia a opat prelakuju. Takto mozes mat dosku aj X rokov ako novu.
Odpovedať
Profilova fotka
Laminátová - umakartová prac. doska je dnes štandard...dobrá cena, výber z množstva dekorov, a taktiež dobra oteru-vzdornosť. Masív síce opravíš a natrieš a doska je stále ako nová, ale v praxi si to neviem veľmi neviem predstaviť, ako si to ludia sami opravujú... V skutočnosti ani nikoho nepoznám kto má prac. dosku z masívu. Ale ak by si chcela zaujať krásnou a drahou prac. doskou, odporúčam pracovnú dosku z prírodného kameňa -žulu, mramor, alebo dačo podobné... Ale za tú cenu si už aj nové auto kúpiš.... Hlavne ide o to do akého štýlu chceš ladiť kuchyňu. ...lebo ak nejaký moderný z vysokým leskom, tak asi je zbytočné uvažovať masívom. ....Neviem akú predstavu máš, ale odporúčam aj tak umakart...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?