Pracovná doska Laminam

Má niekto skúsenosť s touto veľkoformátovou dlažbou na pracovnú dosku v kuchyni? Uvažujem nad Neolithom, ale na Laminam mám lepšiu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Laminam ani Neolith nieje vhodny na pracovnu dosku. Ak velmi chces umely material, tak od Polystonu Svarog, alebo cesky Technistone. Vyjdu trosku drahsie ako prirodny kamen (zula), no v konecnom dosledku ide o to, co sa tebe paci.
Odpovedať
Preco nie je Neolit vhodny na pracovnu dosku? NA nete je kopec videi na ktorych to vyzera velmi dobre, koniec koncov aj vyrobca to odporuca prioritne na pracovne dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
@arkadius111 Nepresne som sa vyjadril. Neolith je vhodny iba ak ho dostane do ruk odbornik. Skodia mu ti, ktori ho nevedia opracovat. Zacnem s tym, ze Neolith je (v mojom ponimani) velka hruba kachlicka, no ako pracovna doska je tenka. Ani to nevadi, lebo je dost pevna. Problem prichadza vtedy, ak chces vidiet peknu hranu. Ta sa lepi pod 45 uhlom, a ked chces aby sa neodstepovalo z hrany, tak ju treba zjemnit na 3mm radius. A tu uz mam osobne vyhrady, lebo sa zviditelnuje umelost a vysledok je dalsi "fejk" . Som za prirodny material, ktory nakoniec vyjde lacnejsie a je (podla mna) krajsi.
Odpovedať
Vsetko je to samozrejme pravda, ale pokial clovek hlada vyslovene takyto design, nema moc na vyyber kedze do mramoru nechce ist pre jeho zname vlastnosti - nevýhody v kuchyni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?