Pracovná doska Getalit, Duropal alebo Egger

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o skusenosti pri vybere pracovnej dosky. Co to som tu uz precitala, z takych "standardnych" su vychvalene najma Duropal a Egger, ale dnes som sa stretla s pracovnou doskou Getalit, pouziva ju Castill, preto by som chcela vediet, ci s nou niekto nema konkretnu skusenost, nic som tu na fore nenasla. Pani spominala hrubku 40mm ze su kvalitne ;-) Dakujem.
Odpovedať
Dobry den, obraciam sa na profikov planovala som dat pracovnu dosku z firmy Getalit PD mat L750 no tato firma nema v tomto vzore ABS hranu len HPL. Nahodou neviete mi poradit ci podobny vzor pracovnej dosky nema aj ina firma v ponuke popripade ABS? Druha varianta je pracovna doska Getalit PD mat L441 a k tej som zohnala ABS od firmy Lechner lebo ma rovnaky vzor prac.dosky a maju aj take iste ABS hrany.. Prikladam foto prac.dosky. Je bez vzoru struktura textil
Odpovedať
Nikto nevie poradit ci je to uplne beznadejne k tejto doske zohnat ABS-ku??? :-(
Odpovedať
preco tam nedas nejaku kontrastnu pasku a mas po probleme...
Odpovedať
@evikg No netusim ako by to tam posobilo nakolko prac.doska ide az po zem na boku aj po bokoch ostrovceka. Chcelo by to asi rovnaky dizajn, ci?
Odpovedať
ak by to bolo v tom odtieni ako doska prip. bielej, tak by to nemuselo posobit zle. Mam dosku tiez po bokoch a pasku kontrastnu a vyzera to OK. kuchyna biela, doska svetlosiva a paska nerezovej farby.
Odpovedať
@evikg no asi nebudem spekulovat a dam tu druhu prac.dosku k tej mam aj abs aj ked z inej firmy ale su cca totozne. dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?