Poznáte peknú chladničku do garsónky?

Profilova fotka
Ahojte :-) V blízkej budúcnosti sa chystáme zariaďovať náš prvý bytík, a vzhľadom na ceny sme si mohli dovoliť až malinkú garsónku... Najväčší problém očakávame s "kuchyňou", najusillovnejšie ale premýšľame, akú chladničku...aby bola aj pekná (rozhodne nie biela, naša vysnívaná je oranžová, alebo niečo v podobných tónoch, aby to ladilo s izbou, predsa len, človek ju bude mať na očiach neustále), aj tichá (človek sa chce aj vyspať, aj si oddýchnuť si sem tam), a nemusela by byť nejako veľmi drahá... Naša prvá vysnívaná bola SMEG, v oranžovom prevedení...avšak je príliš drahá, a pokiaľ mám dobré informácie, na Slovensku sa nedá kúpiť, čo by kúpu mierne skomplikovalo... A teraz prednedávnom sme narazili v jednej predajni na ARGO, a na internete sme našli aj celkovú ich ponuku, majú tiež aj jednofarebné, a pekné, avšak o tejto značke sme ešte nepočuli a nepoznáme ani nikoho, kto by s ňou mal nejaké skúsenosti... Máte nejaké skúsenosti s týmito dvomi značkami? Kvalita, a aj tá hlučnosť by ma zaujímali asi najviac. Poprípade nejaký iný typ vhodný do garsónky ;-) Díky :-N
Odpovedať
kessinka, tá smeg bola v retro dizajne? Možno by si mohla romýšľať o vstavanej, tá tak veľmi "nerozbije" malú kuchynku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my máme garsonku. Máme vysokou (dole je mrazák) ledničku RK 6332W gorenje . Max. Spokojenost. Ve spodním díle vysunovací šuplíky - mrazák. Fakt se hodí. Kupovali jsme v akci asi za 9tis., původ. hodnota 14tis. Jak velkou kuchyň si přejete? Nám cca 1/4 tvoří kuchyňský kout, který nám slouží i jako "odkládací prostor" (skříńky)..
Odpovedať
Profilova fotka
takisto mame malinky bytik nieco ako garsonka az na to ze tu kde zijem sa tomu nadava studio :-D a kupili sme si klasicku chladnicku s mraziakom - nezavislym plus ruru s varicom - keramickym a mame tam aj pracku no vsetko co potrebujeme v normalnej velkosti akurat by som sa bab co byvate v podobnych priestoroch rada opytala na skusenosti s postelami typu mezzanin, prave sa rozhodujeme a pomohlo by mi keby ste mi povedali ake mate skusenosti. Ale asi som dost mimo chladniciek takze admini ak uznate za vhodne zalozit temu som za, len sa bojim ze je to tema kde asi nebude velmi vela prispevkov kedze byvanie v takychto minibytoch asi nie je na Slovensku uplne bezne a este mezzanin ako taky je velmi zriedkavy a okrem detskych izieb ho velmi nevidno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?