Potrebujem poradit-aký obklad do kuchyne

Dobrý deň,chcem sa opýtať,aký obklad by ste mi poradili pod kuchynskú linku.Bude to biela striekaná lesklá kuchyna s čiernou pracovnou doskou-umelý kameň,digestor aj umývadlo i rúra budú čierne,podlaha je mramorová farba béžovå troška do broskyňovå.Ja osobne by som dala biely obklad.Ďakujem
Odpovedať
mame biele sklo a je to uzasne, pred tym sme mali tiez kuchynu na mieru a zastenu taku ako pracovna doska. Bola to hroza na cistenie a po 8 rokoch to velmi dobre nevyzeralo a pritom linka vyzera v perfektnom stave, len zastena to kazila. Teraz mame striekane dvierka ale matne a tmavu pracovnu dosku a ta biela sklenena zastena nenarusa celkovy obraz.
Odpovedať
@beatka31 obklad biely s hladkým povrchom,takže radšej lesklý a škárovanie tmavosive.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@beatka31 nemáte nejaké fotografie prevedení, ona ani biela nie je biela :) možno by bol aj zaujímavý prvok napríklad zelená :)
Odpovedať
ahoj. Som za biele sklo. Pripadne na ozivenie nejaku jemnu grafiku. Zalezi od linky. Vizualizacia by pomohla
Odpovedať
Kalené 6 mm smaltované biele sklo, jednoduchá montáž a údržba.
Odpovedať
Dobrý deň, keďže máte bielu kuchynskú linku a čiernu pracovnú dosku, neodporúčala by som Vám biele sklo, lebo skrinky budú iného bieleho odtieňu ako sklený obklad a tak Vám vznikne efekt niekoľkých bielych odtieňov na jednom produkte a to nevyzerá dobre. Z môjho pohľadu máte dve možnosti. Prvou je potiahnuť umelý kameň až ku skrinkám. Z umelého kameňa je možné robiť aj obklad a prepojiť ho s pracovnou doskou cez oblúčik, čím získate kompaktnú plochu, jednoduchú na údržbu a keďže medzi stenou a pracovnou doskou nebude žiaden spoj, nemusíte sa obávať usadzovania nečistôt a tvorby plesní. Neviem však v akom rozsahu je Vaša kuchyňa a keďže máte pracovnú dosku v čiernej farbe, môže sa stať, že kuchyňa bude príliš tmavá, preto je to druhá alternatíva a to je možnosť použiť ako zástenu keramiku. Jej prírodné vzory dokážu krásne prepojiť chladné materiály a získate mimoriadne luxusný vzhľad. Odporúčam keramiku Neolith od firmy Polyston, je overená a naozaj krásna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@glasscosro nejaky link na predajcu toho skla?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?