Postup zariaďovania

Zdravim. V kuchyni mam vyliatu nivelačku a mam v plane na ňu položit z časti plavajucu podlahu a pod kuchynskú linku s pultikom do tvaru L dlažbu. Ide o to, aký je postup. Najprv položiť dlažbu, (len neviem rozmery putiku ani linky) a na to linku. Alebo položiť na holu nivelačku linku a dlažba sa obloži kolo linky ? Dik
Odpovedať
Alebo poloz plavacku na celu kuchynu. Aky vyznam ma dlazba pod linkou?
Odpovedať
@zita19 Nad týmto premýšľame aj my. Tiež som pôvodone uvažovala nad dlažbou v kuchyni a nadpojiť k nej podlahu so zbytkom miestnosti (jedáleň+obývačka), prípadne dať dlažbu len pod linku. Manžel nesúhlasí, len ja mám obavu z prípadného zatečenia z umývačky alebo sifónu. Na byte mi pár krát sifón tiekol a našťastie som pod linkou utrela dlažbu a bolo to ok. Z estetického hľadiska asi risknem nejakú vodeodolnú podlahu do celého priestoru, nech to nepôsobí rozbito.
Odpovedať
@zita19 lebo ju tam chcem
Odpovedať
@chlapeczdzedziny tak potom nic. Ked chces, tak daj.
Odpovedať
@zita19 Ja som sa pytal na ine veci
Odpovedať
@chlapeczdzedziny Ahoj. neviem síce ako vyzerá tá kuchyňa a či je to možné, ale osobne by som nedával plávačku, parkety ani nič podobné do kuchyne. Za mňa osobne by som dal jednoznačne dlažbu a to do nejakej vzdialenosti smerom do obývačky až po nejaký barový pult či prípadne až za ostrovček. Ale ako hovorím, netuším ako konkrétne máte tú kuchyňu spravenú. mali sme kedysi v kuchyni dlažbu, teraz, v inom byte, máme plávačku a je to nanič. Na miesto, akým je kuchyňa, je to príliš nepraktické a celkovo sa mi to tam ani "pocitovo" nejako nehodí. Nemám teraz na mysli len vzhľadovo, ale celkovo ten pocit praktickosti. Ale je to samozrejme len na vás, ako to spravíte. Prípadne, ak vám ide len o vzhľad plávačky, čo takto tam dať dlažbu v imitácii dreva a pod.? Bolo by to možné? Lebo ak dáte dve rôzne podlahy, ktoré treba nejakým spôsobom oddilatovať (čo predpokladám, že kvôli odlišnému materiálu treba bude, napriek malej ploche), je dosť možné, že to môže časom "používanie kuchyne" skomplikovať. Ale to je len môj názor. je možné, že by sa aj nič nestalo. Hovorím len z mojej skúsenosti.
Odpovedať
Dik, ale ja som sa pytal na ine veci, ne či tam dať plavajucu. Pytam sa, ci dať najprv dlažbu a potom linku, alebo linku a kolo nej dlažbu? Aky je postup..
Odpovedať
Dat dlazbu vsade, aj pod linku. A potom linku.
Odpovedať
Ak si dam linku vyrobiť na mieru, musim sa dohodnut s vyrobcom ake bude mať potom rozmery ten pultik vsak? Aby som vedel kde klasť dlažbu
Odpovedať
Nikto nic?
Odpovedať
@chlapeczdzedziny kuchynská linka je na dosť veľa nožičkách a v určitých miestach ich je viac blizko seba. To by bolo ťažké obkladať pod linkou a samé dorezy. Takže ak má byť pod linkou, tak dlažba prvá a na to kuchyňu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?