Poraďte zo zariadením kuchyne

Dobrý deň, prosím poraďte ako zariadiť kuchyňu, kuchynský stôl by mal byť niekde ako je nakreslený, predelovacia stena tam nemusím byť resp. môže byť napriklad len polovičnej dĺžky a potom bar, trúba a mikrovlnka by mali byť umiestnené nadsebou, chladničku by sme chceli americkú ktorá ma väčšiu hĺbu (cca 74cm).
Odpovedať
Profilova fotka
@jakub_1515 trošku sa v tom strácam. Tú predeľovaciu stenu by som tam nechal. Ale o trošku by som ju skrátil. Na tej stene by som urobil normálne pracovnú plochu. Vieš mi dať info, že kde by si chcel spotrebiče, kde je voda a tak? Lebo nejako si to neviem vydedukovať.
Odpovedať
voda, elektrika može byť hocikde zatial sme v štádiu projektovania, práve preto hľadáme riešenie kuchyne už teraz aby sme vedeli kde vyviesť prípojky
Odpovedať
@jakub_1515 A paralelnu kuchynu nechces? Mali by ste tam na nu dost miesta, vchod do spajze (teda predpokladam, ze je to spajza) by ste mohli pekne skryt do vysokych skrin, alebo ho aj nechat priznany, ako sa vam bude pacit.
Odpovedať
Tiez som za paralelu a nie stenu, zabednite sa tam
Odpovedať
Profilova fotka
@jakub_1515 skus dat trochu viac z podorysu, z tohto nevidiet navaznosti na okolite miestnosti
Odpovedať
zatial sme to vymysleli takto, skrinka kde je rura+mikrovlnka pojde az po strop, nad celou linkou aj chladnickou budu zavesene skrinky tiez az po strop, oproti je naplánovany bar + linka s varnou doskou
Odpovedať
Urob si tam pekny velky ostrov s rezom myckou varnou plochou, barove sedenie je zbytocny ked tam mas jedalensky stol, ten adaj radsej velky aspon pre 6ludi. Takto nieco umyjes a budes prenasat na druhu stranu k hrncom a zasa horuce hrnce prenasat do drezu. Chladnicka je dobre, ruru mw radsej vedla seba do stredu a na dalsi koniec potravinovu skrinu. Stena je tiez zbytocnost.
Odpovedať
@jakub_1515 ja by som tu stene uplne vyburala lebo je zbytocna. Na stenu tu stenu pri dverach by som spravila vysoku kde by som dala vsetky spotrebice a na ostrov dala varic a drez. V tejto dobe vies kupit fakt krasne digestory nad ostrov ktore ta nezrujnuju. A hlavne by ste mali otvoreny priestor aj pre navstevu. A ten ostrov mozes mat potom vklude 3,5 metra.
Odpovedať
@jakub_1515 neviem ako casto mikrovlnku pouzivate ale mozno je lepsie investovat do parnej rury alebo kupit kombinovanu a ak tak ich dat pararelne do spravnej vysky.
Odpovedať
Poradí ešte niekto, alebo pridá nákres, foto?
Odpovedať
Profilova fotka
@jakub_1515 umyvacku pod drez asi nezmestis...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?