Poraďte šikovného stolára v Prievidzi

pozna niekto ,alebo mate nejake skusenosti s nejakym sikovnym stolarom -kuchyne v okoli prievidze?samozrejme cenovo prijatelneho....dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyf chodte do predajne Naceva sídlo ma na letisku a tam sa opýtajte skladníkov skús si zavolať pána Sovčíka on pozná jedného.
Odpovedať
Dobrý večer, pozrite foto kuchýň na grevia.sk (aj v profesionáloch na modrejstreche), mám tam kontakt, v prípade záujmu mi pošlite Vaše požiadavky a akú máte predstavu o kuchyni, spravím Vám kalkuláciu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tento pan je sice z Partizanskeho(nie z Prievidze), boli sme s nim ale maxmalne spokojni. Vemi dobra cena- pocita si iba pracu, material v cene v akej ho nakupil, hlavne kvalita tiez velmi dobra a on sam je velmi seriozny. Poradil nam ho priatelov otec(jemu robi v dome vsetku stolarsku pracu), aj ked sme z Bystrice, dali sme si u neho urobit vstavanu skrinu, este nam ju aj doviezol a zmontoval. Takze mozem len vrele odporucit. Inak foto nasej skrine je tu: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/t... . A hlavne ze to nie je ziaden paprndekel. Inak aj teraz sme si vybrali jednu skrinku pod umyvadlo- Kolo, je ale velmi draha tak nam ju ide robit on. Bude nas to stat o 70% lacnejsie a z materialu nam este ostane na policky...:) Je to pan šebok, cislo je 0902 400 948.
Odpovedať
@grevia poslala som ti meil dik...
Odpovedať
Profilova fotka
nepoznate p.stolara Gramantika alebo firma siget? mate skusenosti? :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?