Poraďte ohľadom komínového digestora

ahojte, rada by som zrekonstruovala kuchynu a chcela by som aj novy digestor, konkretne taky typ aky je na fotke v prilohe, doteraz sme mali klasicky biely co je pod skrinkou, len som citala ze na ten co by som chcela je treba nejaky komin alebo co tak sa chcem poradit ak mate takyto digestor kam by odsaval a ci si ho mozem kupit ked nemam komin..dakujem vopred za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ono ten digestor vyzerá ako komín, ale vy ho tam nepotrebujete, ideálne by bolo ak by ste mal nejaký vývod von obyčajnú klasickú dieru. T toho digestora ide normálny vývod ako na každom digestore,do niektorých typov digestorov idú aj uhlíkové filtre ale veľmi by som ich neodporúčala nemajú taký ťah ako vývod priamo von.....:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ho chces pouzit ako cirkulacny, uisti sa ze je dodavany s prislusenstvom pre taketo zapojenie. Do vnutra na vrch kde je vyvod od motora, sa musi nasadit taky plastovy kus ktory ma odbocky do oboch stran a vyvedie vzduch von z tela digestora cez tie mriezky co vidno na boku... Dufam ze som to vysvetlil pochopitelne. Ak nie, ozvi sa este...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?