Poraďte montéra v Bratislave

Ahojte, kúpili sme si linku v Ikea s tým, že si ju zmontujeme sami..ale keď sme sa zamysleli, koľko to bude kadejakého vyrezávania a osádzania spotrebičov, rozhodli sme sa, že si to necháme zmontovať..linka stála dokopy asi 1600 € a keď sme si pozreli ten cenník montáže IKEA, prišlo nám to príliš veľa..vyšlo by to cca 350 - 400 €. Viete mi poradiť nejakého montéra v BA? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa paci :-D niekto vybabral sam so sebou. a ze lacna kuchyna?
Odpovedať
Profilova fotka
ceny na montáž z ikei sú myslím veľmi dobré...ak sme to dali urobiť niekomu inému, vždy to vyšlo viac
Odpovedať
clus, ďakujem za tvoju bezobsažnú odpoveď. Vzhľadom na fakt, že v kuchyňových štúdiách nám cenu za kuchyňu takýchto rozmerov vypočítali na min 7 000 €, tak aj keby sme v IKEA za montáž dali 500 €, stále sme vo výraznom pluse. Na Ikeu nedám dopustiť, nábytok je pekný, doteraz sme nemali ani problém s kvalitou, tak prečo utrácať tisíce za drahý nábytok..najmä dnes, keď sa trendy v bytovom a akomkoľvek dizajne tak rýchlo menia.. :) Zuzka, ďakujem, len som si chcela overiť, ako to je s cenami, keďže doteraz sme si všetko robili sami, tak nemám tušenie, ako sa tie ceny hýbu.:)
Odpovedať
Profilova fotka
ross13. neviem si predstavit,ze vyrobim kuchynu a montovat ju bude niekto iny. mozno iba v tom pripade,ak je sikovnejsi ako ja. aj tak by som nesuhlasil. app.u mna je montaz cca 10% ale iba na vlastne.a neurazaj sa :-) pozdravujem.
Odpovedať
@clus ale @ross13 predsa nehlada nikoho na zmontovanie kuchyne od nejakeho stolara.... ross13 - uplne ta chapem a suhlasim s tebou. keby nam to dispozicia kuchyne dovolila, tak 100% berieme ikeu. uz x krat sa tu na fore riesilo ci kuchynu od stolara, alebo ikea. racionalne argumenty jednoznacne hovoria v prospech ikea - zaruka 20 rokov na niektore casti, ak mas problem a ides reklamovat, ani sa nic nepytaju a vratia peniaze, resp. vymenia. aj po 2-3 rokoch. to chcem vidiet ze ake % stolarov by riesilo reklamaciu po rokoch... to vacsia ludi uz ani tomu stolarovi nevola, lebo vie ze to nema vyznam po 2 rokoch nieco riesit. (cest vynimkam samozrejme, urcite su aj taki stolari co su ochotni). a tiez som zvazovala, ked este sme mysleli, ze zoberieme ikeu, ze dame ju zmontovat niekomu. aj ked tu na fore mnohi pisali, ze nech to skusime sami, dokonca aj baby su tu nejake co same montovali ;-) co som prekvapena, v cechach existuje na tuto sluzby velky pocet firiem - kuk sem: https://www.google.sk/#output=search&... ale napadlo ma, skus zadat dopyt na http://www.aaadopyt.sk/ ;-) urcite niekoho najdete :-)
Odpovedať
@clus Ale veď ja sa vôbec neurážam..len som reagovala na to, čo si napísal, lebo vôbec nemám pocit, že som so sebou vybabrala. Pekný deň :)
Odpovedať
@anairda Ďakujem pekne..skrinky si tiež montujeme sami, ale nemame potrebne vybavenie, aby sme si pekne vyrezali otvor na drez a potrebné veľkosti pracovnej dosky a takéto záležitosti..bojím sa, že by sme to neurobili pekne..lebo poskladať ikeu nebude problém určite, zatiaľ sme si všetko zmontovali dvaja. :)
Odpovedať
@ross13 myslis ze ti to bude robit niekto za menej ako 300-400 eur ?
Odpovedať
@duk áno, niekoho takého som už aj našla
Odpovedať
@ross13 gratulujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?