Poraďte farbu podlahy ku kuchynskej linke

Profilova fotka
Viete mi prosím poradiť podlahu ku kuchynskej linke z týchto materiálov? Asi radšej lamino ako dlažbu....spodné skrinky sů sivo hnedé a vrchné sivé s nádychom do fialova, pracovná doska biela lesklá. Ďakujem.
Odpovedať
@veronch to sa takto nedá, farebne odtiene na fotkach skresluju v podstate tam moze sa hodit 1000 roznych odtienov roznych farieb, musi to len nazivo opticky ladit a to sa da najlepsie tak zistit, zobrat vzorku dosky, vzorku oboch dvierok (trebars ist s dvierkami v taske i do obchodu ak nemate z toho vzorku) a namieste to tam prirovnavat k podlaham. Potom volnym okom budete najlepsie vidiet co sa hodi a co nie ako dekorom, strukturou tak aj farebne. Preto takato otazka tu, uplne zbytocna.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa tam hodila biela ale kedze som ju v byte mala tak odporucat ti ju nebudem, hlavne ak mas nahodou cierneho kocura a siveho psa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by som povedala že bledo šedú alebo bielu, aby kuchyňa nebola moc tmavá. Mňa tiež ešte čaká výber podlahy do kuchyne, ale čakám pokiaľ mi dovezú linku a ako spomína snowy66, tiež mám v pláne zobrať si vzorky pracovnej dosky a dvierok aby som vybrala správny odtieň :-) veľa šťastia pri výbere ;-)
Odpovedať
@veronch kuchyňa je samostatná miestnosť?
Odpovedať
Bude to laminatka, alebo dlazba? A co tak nieco podobne (rovnake) k pracovnej ploche.
Odpovedať
My máme takú čo by sa ti hodila, je to také bielo - šedá a má tam aj také náznaky do fialovej, kúpili sme ju v Merkury Markete pred dvomi mesiacmi, cca 10 éčok za meter štvorcový a je to lesklá dlažba.
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 @mimake :-)) kocúra nemam, psa tiež nie, deti sú blonďavé, manžel plechavý, ja si strcím vlasy do sieťky, tak by som snáď aj tú bielu mohla, nie?:-) @iwka912 @stolverka kuchyňa je v podstate s obyvacou izbou spojená, ale je kus za stenou, akurát, že je tam prechod bez dverí a vidieť do nej asi len z tretiny obývačky..... @budova1 radšej by som lamino....:-) @pocahontas88 nedalo by sa vám orosím odfotiť a vložiť fotku do fotoblogu? prípadne poslať mailom.... ďˇakujem vám všetkým za rady, asi to skúsim s tými dvierkami v kapse.....
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 ďakujem za radu aj vám...:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?