Poraďte drez do kuchyne s rozmerom 45 cm

Ahojte, potreboval by som poradiť s výberom drezu do kuchyne - idealny rozmer 45 cm, bud okruhly alebo ovalny, resp. aj hranatý. Problém je v tom, že celková šírka drezu by mala byt 45 cm a mal by byt hlbší..... teda od 20 cm hlbší. keďže sa chystám na kuchynu vo vidieckom štýle, nerezový drez mi príde ako posledná možnosť. Ďakujem za tipy. ešte som zabudol cenu : no ideálne niekde okolo 150€, resp. do :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@candyman666 do skrinky 45cm alebo drez aby mal 45cm??? my mame do skrinky, schock typos d100, stal 170€ - uplna spokojnost. mozno je aj bez odkladacej plochy, skus najst :)
Odpovedať
skrinka ma 50 cm, hned vedla je umyvacka (45cm) a potom plynova doska - kvoli tomu aby nebol drez tak blizko planovej doske potrebujem 45 cm drez - aj tych par cm spravi svoje. aj tak je to uz nadoraz, na ten tvoj drez sa hned aj pozriem :) dakujem
Odpovedať
@kaktusik007 , no tento má odkladaciu plochu - upresním to : ak poznáte niekto ikea domsjo - tak taky typ, hranaty, bez odkladacej plochy. ikea domsjo ma 53 cm - píšu že je vhodný do 60 cm skrinky, nemáte ho niekto v 50 cm skrinke? alebo dá sa tam nejako narvať ? :) kedže tých 53 cm bude zrejme na širku aj s bočnicami.... dakujem za tipy. pozeram este FRANKE a pod, ale cena je uz vyssia.....
Odpovedať
Profilova fotka
@candyman666 ved nabehni do ikea a odmeraj si to presne!!! nie??? ;-)
Odpovedať
@kaktusik007 presne to pojde kolegyna pre mna spravit. :) potom sa uvidi. ktovie ako dlho vydrží keramika, ale snáď nejaký čas áno. máme umývačku, ale aj tak sa bojím, že keď niečo náhodou pleskne do drezu, tak bude vystarane. btw. používate niekto sietku proti poskrabaniu dna v keramickom alebo granitovom dreze? ci su dostatocne odolne? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@candyman666 mala som 3r granitovy drez a bez sietky, ziadne skrabance neboli lebo je odolny .... bol cierny a vidiet bol za to vodny kamen :( byt je uz s drezom predany... teraz riesim iny material.
Odpovedať
Profilova fotka
@candyman666 sietku som nikdy nepouzivala, moja mama to mala a ja som to z duse neznasala :-D - granitovy je hodne odolny, mam cierny, akurat vodny kamen - ale to mi poradili pretriet raz do tyzdna octom, a potom je uplne ako novy... takze ja doporucujem :) toho keramickeho som sa bala presne z tohto isteho dovodu - ani nevies ako a ti vypadne salka, a... kamen je kamen :) takze ja som do domsjo nesla, aj ked inak mam kuchynu ikea :)
Odpovedať
@lea231vodny kamen je ok, na nereze je takisto dost vidiet. je mi luto dat za dres take prachy, ale pre krasu sa musi trpiet tusim :) budem uvazovat nad vsetkymi moznostami. dik. a aky iny material prichadza do uvahy este o ktorom uvazujes?
Odpovedať
Máte niekto skúsenosti s drezmi zn. POALGI alebo AQUASANITA ? materiál granit.
Odpovedať
tak nakoniec mám víťaza, hádam bude dobrý, začínal som nerezou za 40€ a končím granitom za 200.... zobrazeny model je Franke 611-62, celkova dlzka 62, drez hlboky 20 cm, rozmer vanicky 42*35.... farba sedy kamen, zobrazena je cierna.
Odpovedať
Profilova fotka
@candyman666 pozerala som to, a je to granit, nie tectonite, takze odo mna mas schvalenie :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?