Poradíte stolára v Žiline?

pozná niekto šikvného stolára v Žiline? Tí, ktorí máte skúsenosti, je lepšie riešiť kuchyňu na mieru u stolára alebo u značkového predajcu (Oresi, Decodom). Ďakujem.
Odpovedať
Pozri grevia.sk, je tu aj medzi profesionálmi, robili mi stôl a nábytok do chodby, teraz si nechám robiť aj kuchyňu. Maximálna spokojnosť, poradia, netlačia do ničoho. Sú z Kamennej poruby. Ja som rada, že som si dala robiť nábytok a aj kuchyňu nakoniec u stolára, pretože každú stenu mám krivú a oni všetko prispôsobili. Pohrávala som sa aj s myšlienkou na Decodom, Ikeu, ale som rada, že som sa nakoniec takto rozhodla. :-)
Odpovedať
Z vlastnej skúsenosti odporúčam šikovného stolára Romana Mrenku, mrenka.sk, máme od neho kuchynskú linku a max spokojnosť. Vyrába nádherné a precízne prepracované vecičky, pozri si jeho blog a sám sa presvedčíš. Sama som sa rozhodla pre neho iba na základe fotiek z jeho stránky, mesiace študovania a dnes nebanujem. Maximálna spokojnosť, super prístup k zákazníkovi, určite odporúčam, s konečným výsledkom budeš určite spokojný, ak sa pre neho rozhodneš.
Odpovedať
skús wydra, nabytok-na-mieru.eu. jeho heslo hovorí za všetko: ,,Ak to nemáme robiť poriadne, tak to nerobme vôbec!" :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
suhlasim s andri-b ja tiez odporucam stolara Romana Mrenku-je z Ochodnice, nedaleko Ziliny, robil mi kuchynu a som s nou maximalne spokojna. Mrkni link http://www.mrenka.sk/?blog,37#ponuka najdes tam aj kopec inych krasnych kuchyn, vela inspiracii a najma on Ti urcite vyborne poradi. Dala som si spravit navrh v Gorenje a s tym som sla za nim. Nebudes lutovat, urcite je to kvalitnejsie ako Gorenje a ako Oresi uz ani nehovorim.
Odpovedať
nam robil kuchynu Branislav Skulec http://www.sbnabytok.sk/ podla nasho vlastneho navrhu, niektore napady mal super, zverili sme mu zakazku radsej nez Drevitu na Bulvari, treba s nim vsak vsetko prejst vopred do detailov, lebo sa mi stalo, ze som ho neupozornila na dva detaily, brala som to ako samozrejmost a nakoniec som zostala prekvapena. Napriek tomu odporucam, dobra cena. Momentalne fungujeme s firmou pegastolarstvo zo Stranav, panom klobuk dole, vsetko, co som si povymyslala, do detailov prepracovali, pekna robota, spolupracuju s Michal Divis Architekti http://www.mda.sk/. Robia im na zakazku nabytok do navrhnutych interierov. ;-)
Odpovedať
Odporúčam firmu Profistolárstvo exkluzívný nábytok na mieru ... http://www.profistolarstvo.sk/sk/home
Odpovedať
www.innoa-meble.eu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte :) viackrat sa tu v diskusii spominal stolar Roman Mrenka, tak som ho oslovila s poziadavkou nacenit nam kuchynu, ktoru sme si po dlhodobom zvazovani rozvrhli. Rekonstruujeme 3-izb. byt v Starom meste (BA). Chcem sa podelit o mail, ktory mi pan Mrenka poslal, lebo takyto pristup si nemozem nechat pre seba ;) "Ako som váš návrh vydel vedel som že ste cent,a nemá zmysel sa vám viac venovať lebo naše kuchyne začínajú na 4000 euro . Kôli ľudom ako Vy nerobím cenové ponuky podrobné lebo všetci chcú len ceny a potom hľadajú najlacnejšiu cestu, zaberá to čas a ten sú peniaze,večer som nemal čo robiť tak som vám chcel tú kuchyňu aspoň pomôcť navrhnúť, lebo ste sa mi zadala taká popravde ako sociálny prípad ,a ta práčka v kuchyni to len potvrdzovala. Chcel som pomôct aj ked som ani len nedufal že to budeme robiť , My sa vám totiž pod hociaký shit nepodpíšeme a záleží nám čo z dieľne odíde a to aj designovo. ,,My sme Mrenka ,,a niesme odkázany na centov ako Vy,, verte mi. Chcel som len pomôct pri návrhu socialne slabšej rodine tak zo seba nerobte paničku z Beverli Hills, keď bývate v byte a pračku máte v kuchyni. Veľmy dúfam že vás tento mail posunie profesionálne dopredu a naučíte sa komunikovať z ľudmi čo vám chcú nezištne pomôcť. Teraz dám na mojom maili ban na ten vas, lebo ďalšia naša komunikácia by bola len o urážkach o čo nestojím. ;-) a budem len spomínať z akou lamou som zabil 30 minút z môjho života ktoré mi už nikto nikdy nevráti."
Odpovedať
@bodka1305 tak teda... ak je ta komunikacia pravdiva, tak to je teda pekna vizitka :-D btw pozrela som si stranku firmy mrenka, vzhladom na ton pana majitela a jeho slova co ti napisal som cakala nejaku ultra modernu šupu a dizajn :-) ale zial, ked som si pozrela ich stranku, tak sanka dole mi nepadla, a neviem cim sa tak hrdia, lebo ten ich nabytok je dizajnovo ako z 90.rokov. mna by teda svojou pracou neoslovili. nech sa pozru na stranky top konkurencnych firiem, ze ako ma moderna kuchyna vyzerat :-D inak, hod ten text aj do ostatnych tem, kde sa fy.mrenka spomina, nech ludia vedia co je pan majitel zac :-) tu mas link: http://www.modrastrecha.sk/forum/sear...
Odpovedať
@bodka1305 Podla mna je cenovo vo vysinach, cena kuchyne sa mi u neho pohybovala o 1/2 drahsie.Ale kazdy si zapyta co vyhovuje jemu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?