Poradite s dipoziciou kuchyne?

Ahojte, nasla som tu kopec super rad, preto by som o jednu chcela poprosit aj ja. Zariadujeme kuchynu a mam dilemu aku kuchynsku linku si do nej dat. Najskor som zvazovala L-kovu, ale vyzera, ze tam bude malo ukladacieho priestoru. U-ckova je problematicka, lebo okno je nizsie ako by som potrebovala dat skrinky, kedze som dost vysoka a spodna cast musi byt vyssia. Potom ma napadla takato moznost s ostrovcekom, ktory prejde postupne do stola. Vzdialenost linky od ostrovceka som dala 80 cm, bude to stacit? Rozmery kuchyne su: 287 x 284cm. Poradte, ci by bolo taketo riesenie vhodne, resp, co by bolo vhodnejsie pre takto malu kuchynu. Jedalensky stol bude v obyvacke, ktora je samostatna. Dakujem
Odpovedať
@cleo02 to s tymi stolickami sa mi nevidi, kandidatky na oskieranie steny + ten co sedi pri okne nevstane kym neuvolni priestor ten z kraja.
Odpovedať
uha to akos tolicky na ostrovcek? dost zle, ta kuchyna sa da uplne inak premyslet, dojimave su najma teleskopicke otvarane vrchnych dvierok,,to je strasna gycovina.
Odpovedať
@marinak53 chcela by som abz ostrovcek prechadzal do stola, aby sa tam dalo aj jest. mozno by boli lepsie barove stolicky tam dat.ale uvitam tipy, nato som sem prisla :-) alebo uplne zrusit ostrovcek?
Odpovedať
@cleo02 zrusit ostrovcek
Odpovedať
skor zvol barik aby tam noha v pohode sedela pod pd
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň Kuchyňa je taká tá časť nábytku, v ktorej trávime veľmi veľké množstvo času. Prezrel som si Vaše vizualizácie a na mňa pôsobí táto linka veľmi ťažkopádne. Tým mám na mysli spôsob umiestnenia horných skriniek, rovnako ako ostrovček " bez nápadu". Tieto veci by som určite vyriešil dodržaním horných a dolných líníí pri skrinkách a pri ostrovčeku zaujímavešie viazanie materiálov na seba. Ostrovček si viem predstaviť aj len ako príjemne vzdušnu dosku bez vnútorných šuflikov, skriniek atď...
Odpovedať
@theterritory Dakujem za nazor, ako predist tej tazkopadnosti? Rozhodla som sa zrusit ostrovcek, ale aby som dosiahla viac ulozneho miesta, chcela by som horne skrinky potiahnut az po strop.
Odpovedať
Profilova fotka
Ostrovček nebolo treba rušiť, ak am mala vzniknúť nejaká zóna pre sedenie. Ide o správne nakombinovanie farieb, a materiálov. Tie skrinky môžte potiahnut az k stropu, no skuste vytvorit jednu celistvu liniu vo výške 60cm od pracovnej dosky
Odpovedať
@theterritory ostrovcek som chcela najma kvoli uloznemu priestoru a kedze chcem aj sedenie, tak som uvazovala nad ich prepojenim. Ak by sa ostrovcek zrusil, umiestni sa tam uz len jeden mensi stol pre 2 ludi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?