Poradíte mi farbu na kuchynskú linku?

dobry den, mohli by ste mi poradit farbu na kuchynsku linku ... lebo ako nevediet sa rozhodnut uz mesiac je katastrofa ... dakujem za vsetky prispevky, obrazky, ktore si rada uvitam v mojej e-mailovej schranke jana.tancikova@gmail.com dakujem :-)
Odpovedať
práve dnes som o tom rozmýšlala, ako si ludia zariadujú domov podla mody... pred 12 rokmi to bola všade borovica, pred 8 buk, pred 4 tmavý dub a teraz je všetko plné slivky... ono sa potom dá celkom dobre rozpoznať, v ktorom období sa interiér robil :-D :-D :-D takže moja rada je, daj si tam to, čo sa Ti páči a nie to, čo je v móde, lebo to o chvílu vyjde z módy....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj viki, skus svetlozlte dvierka a sedu prac dosku. super to vyzera najma s tmavsou podlahou dezen drevo...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako pisala fra - najlepsie sa rozhodnut pre kombinaciu, kt. sa ti paci - a urcite nie na jednu sezonu... mozno by bola taka jedna pomocka pre rozhodovanie - kuchynu zladit aj s ostatkom interieru - bytu, ci domu... aby si nemala casom pocit, ze kazda izba je zariadena inym stylom, ci farbou dreva... a myslim, ze na nete je vela kuch. studii s realizaciami na inspiraciu a taktiez dost albumov tu na modrej streche - len si najst trocha casu a preluskat to tu a iste najdes to, po com tvoje oko pisti :) a pripadne navstivit osobne nejake kuch. studio a popozerat tam tie kuchyne aj nazivo :)
Odpovedať
mna velmi ocarila kombinacia - ceresna + vanilka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
aj ja mam kombinaciu cerecna - vanilka a mne sa to hrozne paci.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám slivku a strašne som spokojná hrozne sa mi to páči
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?