Poradíte kvalitné vodovodné batérie?

Určite to tu už je niekde hodené ale po dnešnom behaní po obchodoch nemám silu to tu hľadať, preto vás ......dobré duše :) prosím .....nevedel by mi niekto poradiť kvalitné vodovodné batérie za rozumnú cenu? Lebo v obchode som z tých cien skoro skolabovala :-D Aj tak je to zvláštne, ak už sa mi konečne niečo zapáči tak to väčšinou stojí minimálne raz toľko ako všetky ostatné :-(
Odpovedať
Veru mas pravdu, bolo to to tu uz viackrat :-) grohe, hansgrohe, kludi su osvedcene znacky baterii a za celkom prijatelne peniaze.
Odpovedať
co myslis pod rozumnou cenou, t. j do kolko eur? @bruneta
Odpovedať
@bruneta ja som kompletne všetky nakúpila tu http://www.perfecto.sk/ v nedeľu večer objednané, dnes som obdržala mail, že zajtra mi bude balík doručený. Poštovné nad 300€ zdarma.
Odpovedať
@bruneta choď do nemeckých značiek, tam je záruka toho, že aj vydržia a aj tam sa vždy dajú vybrať tie lacnejšie kolekcie a je to kvalita:))
Odpovedať
skus na onlinekupelne.sk urcite si z toho mnozstva nieco vyberies
Odpovedať
@bruneta ja som nakupovala cez onlinekupelne.sk do celeho domu cca 850,-eur /kuchyna, kupelna 2x, wc, set do sprchy, vanova bateria/ vsetky som vybrala grohe, do sprchy kludi....max spokojnost, komunikacia, dorucenie, ziaden problem.
Odpovedať
grohe, hansgrohe
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som grohom,hansgrohom a kludom na smak vobec neprisiel :-S a ja osobne beriem do naseho byvania baterie radsej odtialto: http://www.novaservis.cz/cz/kategorie... Nam sa klasika rada metalia paci ovela viac a ceny su vyborne.
Odpovedať
ja som chcela bateria s dvojstupnovym otvaranim, aby deti nemali tendenciu pustat vodu na plno. moje ocakavania splnili baterie oras s eko tlacidlom, na vanu a sprchu termostaticke baterie, tiez sme uz vsetko brali z oras. akurat kuchynsku som si jedinu vybrala inu - grohe.
Odpovedať
ďakujem všetkým za príspevky...........nakoniec som pozrela všetky vami odporúčané stránky a našla som čo som hľadala za lepšie ceny ako v obchode..........veľká vďaka
Odpovedať
@bruneta a co si nasla?
Odpovedať
@mima1 http://www.onlinekupelne.sk/sk/sprchy... toto som kúpila do sprchy
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?