Poradite ako umiestnit kuchynsku linku?

Chcela by som sa s Vami poradit o rozmiestneni kuchynskej linky. Jedalensky stol bude v obyvacke, v kuchyni by malo byt len sedenie pre dvoch. Je tam vchod do spajze, ktory by som chcela riesit tak, aby to vyzeralo ako vysoke skrinky. Pod oknom je drez. Farby zatial neriesim. Potrebujem si zafixovat rozmiestnenie. Vchod do kuchyne, dvere do spajze a okno su fixne. Ostatne navrhujeme. Ako by ste to riesili Vy?
Odpovedať
za mňa ďaleko umývadlo indukcia.
Odpovedať
Rozlozenie dobre, podla mna len to sedenie nie, kedze je samostatna kuchyna. Zbytocne to vytvRa hluchy priestor pri vstupe...zbytocne si zmensujes priestor a obchadzas to ked ides do spajze. Radsej by som to dala na tu ztenu oproti oknu, ako pohotovosgne jedenie to staci. Skus si nakreslit, ako budes chodit. Ten stol mas uprstred trojuhllnoka vstup..spajza...linka. ...a zrazate sa v uzkom priestore pri chladnicke. Akonahle nieco vyberas z chladnicky, rury, mikrovlnjy, zvysok caka na uvolnenie cesty. Trojuholnik v linke mas vporiadku.
Odpovedať
@zuzka60 ano, to sedenie nie je idealne, ale chcela som mat pri sedeni vyhlad do zahrady. A kedze si uvedomujem, ze to este nie je idealne, hladam ako to urobit.
Odpovedať
@tomilu skus zrusit/prehodit tu stranu s chladnickou a rurounapr. Na stenu oproti oknu. Mozes potom sedenie riesit ako ostrov a bude sa dat chodit z druhej strany okolo neho.... uvaha, neviem ci to je dobry napad. Ano, budes mat dalje do chladnicky, ruru tak casto nepouzivas, mikroblnka ide dat inam.. proste trochu rozbit standard, ...ale vyuzijes cely priestor, takto z toho je chodba a priestor na varenie.. Chyba mi tam este nieco, kde zlozis nakup :). Nesem tasky a vzdy nieco v rukach, to z ruk polozit niekde pri vstupe, kym odhrabem riad... :)
Odpovedať
Ja by som to umyvadlo dala na tu stranu vedla varnej dosky a pod oknom by som umiestnila radsej to sedenie s vyhladom do zahrady. To sedenie ako mas teraz ti bude zbytocne zavadzat pri pohybe v kuchyni. Ten "stol" k stolickam by som dala do jednej suvislej pracovnej dosky, s tym, ze ked budes potrebovat viac miesta, napr.pri peceni, tak stolicky odtiahnes a mas velku prac.plochu.
Odpovedať
Takto by to bolo lepsie?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomilu urcite je to lepsie ako to predosle takto mas aspon viac priestoru
Odpovedať
@adrians aj tak to este nie je koncene riesenie, hladam dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomilu este sa s tym skus nejako vyhrat ale ten druhy navrh je uz lepsi
Odpovedať
Profilova fotka
@tomilu hodis aj fotku finalnej verzie ci nie? :)
Odpovedať
mohol by si hodit :-)
Odpovedať
@adrians @brunodumo finalna verzia este nie je, treba poriesit vodu, kurenie ... ale presla som do ineho programu a skusam dalej. Mam to v albume.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tomilu Ahoj, mozem sa opytat prosim v akom programe to robis/si robila ? dakujem !
Odpovedať
@november30 bolo to v EasyPlanner3d.com. Teraz skusam Alno a Ikeu.
Odpovedať
a poradite aj mne?
Odpovedať
@sayana12 ta rohova lavica mi nesedi... radsej v tom priestore daj dalsi prechod k linke a stol giac do stredu
Odpovedať
Mne sa tá rohova lavica veľmi páči, je to originalne. Nezdá sa mi praktické mať varnu plochu a drez na dvoch rôznych paralelkach, lepšie je to vedľa seba.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?