Pomoc pri výbere kuchyne

Baby prosím Vás o pomoc, mám tri verzie kuchyne, žiadna nie je dokonalá. Prosím Vás o vaše postrehy, návrhy. vopred ďakujem.
Odpovedať
@babyborn medzi varnou doskou a drezom nemas ziadne miesto, drez kludne pod okno .. a barovy pultik urcite nie, hned vedla vidim jedalensky stol, takze je uplne zbytocny (a podla mna aj dost nepohodlny - vysoky a uzky a neesteticky, nechapem tento trend barovych pultov ... :-| ) osobne si myslim ze naj je ten posledny, ale ten drez urcite niekde dalej, medzi neho a varnu dosku urcite nejake miesto treba. a chladnicku mas kde ? na inej stene ? :-)
Odpovedať
mne osobne sa najviac paci ta posledna verzia. len digestor by som asi dala pekne do skrinky, vstavany. a umyvadlo dalej od varnej dosky. ten barovy pult v tych dvoh verziach mi tam pride skor ako prekazka. ale kazdy mame svoje potreby, ja by som ho asi nevyuzila.
Odpovedať
ďakujem baby, to manzel velmi chce ten barovy pult, tak som sa ho snazila tam niekde supnut. Chladnicka je na inej stene. No dilemu mam riadnu. Mne sa zda ci nebude ta kuchyna potom taka moc prazdna a siroka, je siroka 2,7 m, cize bude po celej dlzke 2m volneho miesta. A hned pri dverach do kuchyne je sporak, trosku sa obavam ci nebude problem, ze hned pri vchode bude napr hrniec s vriacou vodou.
Odpovedať
A nemoze byt sporak tam, kde je drez a drez posunut dolava? @babyborn
Odpovedať
@babyborn alebo prehodit sporak s rurou - ta stena je dlhsia, nebude sporak tak na kraji
Odpovedať
mas docela dost moznosti posunutia drezu aj varnej dosky, vyuzi to, netlac vsetko nakraj ak sa toho bojis. ide o to aby bola kuchyna aj funkcna, popri tej esteticnosti :-) (a manzel preco chce jest na pulte ked ma stol ? :-D ) ak ty si ta, co v kuchyni stravi drvivu vacsinu casu, sprav si ju podla tvojich potrieb.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez osobne paci ta posledna verzia a s tym, ze drez by bol pod oknom, uplne vyhovujuce :) Ale apresne ako pise abbeylee musim si to urobit podla svojich vlastnych potrieb, kedze sa tam budes asi pravdepodobne zdriavat najviac Ty :)
Odpovedať
Ano medzi dres a dosku viac prac.plochy, odobne by som asi dala dosku na lavo pod vrchne skrinky a odsavac zabudovany v skrinke, z tohoto bude pracne utierat prach. pod oknom prc.plochu a pod dalsie vrch.skrinky dres a tam kde mas ten digestor vysoku skrinu ako je oproti-potravinovu,alebo nizku bez vrchnych skriniek,mozno policu s kvetom
Odpovedať
ten barový pult podla mna tiež velké NIE. Vôbec to neukáže neosloví...Vyhodené peniaze stolárovi.Podla mna tiež tretí pokus..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?