Pohare s vypuklym dnom na whiskey

Ahojte. Niektora z kočiek tu z MS (neviem ju najst) mala vo svojom albume inspiracii (resp. "paci sa mi") tieto pohare, predpokladam, ze sa jej asi pacia, ak ma este zaujem, rada jej ich darujem.
Odpovedať
@kreola mali by to byť ony? http://www.designio.cz/sklenice-na-wh... alebo https://www.besthome.cz/houpaci-sklen...
Odpovedať
Tazka otazka :-)). Netusim. Odfotim real a pridam. Ale prioritne hladam zaujemkynu co to mala vo svojom albume :-)
Odpovedať
Pridavam fotky na lepsiu identifikaciu :-)
Odpovedať
@kreola uz chybaju len pohare s velkou dierou na spodku, a napady ohladom praktickeho dizajnu budu vycerpane...
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola tie su uzasne ;). Ak nenajdes povodnu zaujemkynu, ja by som si ich za postovne velmi prosila :). Dakujeeem ;)
Odpovedať
@gashtaan :-D. Tiez som celkom nerozumela ze naco su :-). No ja ich nepotrebujem, whisky nepijeme 8-) @jankazb Dakujem za zaujem, ale uz som dohodnuta s @andrej1986, ze ak sa zaujemkyna neozve, tak si pre ne osobne pride ;-) . Sorry :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola nevadi ;).
Odpovedať
@jankazb Ked budem nabuduce vypratavat iny dom a najdem nieco take, si prva na zozname :-D. Ale popravde, dufam, ze ma nic podobne uz necaka, bol to zaberak =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola mna caka vypratavanie jedneho bytu teraz, bude iste kopec dobrych veci i oblecenia, ja skor rozmyslam ze oslovim portaly ci obecny urad. Ak by som vedela pomoct niekomu v nudzi... Ale tieto pohare tvoje boli mile,tie by som nedala. Whisky sa u nas pije :)
Odpovedať
@jankazb Bohuzial v tomto dome sa nedalo pouzit takmer nic - vsetko strasne stare, znicene, rozbite, spinave, roztrhane knihy, zatuchnute casopisy (byvaly majitel si zobral co bolo lepsie a nechal tam bordel za 4 mega kontajnery a plne pivnice neskutocneho neporiadku), ale zopar malickosti sa dalo este vybrat a podarovat dalej, dokonca jednu kavovu supravu som si nechala aj 2 zaujimave keramicke veci. Tieto pohare som tu u niekoho v albume videla tak pred cca 4-5 mesiacmi a popravde, nevidiet ich predtym, vyhodim to :-). Zdali sa mi divne :-). Ale som rada ze niekoho potesia. To s tym obecnym uradom nie je zly napad ;-)
Odpovedať
Pátranie pokračuje. Stale sa nenašla ta "prava" zaujemkyňa? Do dnesneho vecera este pockam :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?