Podlaha v kuchyni

Prosím Vás som hrozne nerozhodná a neviem si dať radu už som to raz menila a stále neviem či som urobila dobre, podlahy si neviem predstaviť. Mám tri varianty ktoré som chcela dať do kuchyne a neviem ktorá je najlepšia. Máme spojenú kuchyňu s obyvačkou, v tej bude šedastá plávajúca podlaha a neviem čo s podlahou do kuchyne. už som zúfala... :-( Kuchyňa bude čierna, s bielou pracovnou doskou aj soklové budú biele, medzi linkou červený kameň...a teraz tá podlaha mala som variantu že dám šedú lesklú gresovú dlažbu 60x60..potom mi nahúkali že to bude moc tmavé :) tak že dáme takú istú ale čisto bielu zas potom som sa obávala či to nebude moc ten prechod medzi kuchyňou a obyvačkou a nakoniec sme objednali úplne inú matnú do šeda s motívom dreva podobná plávajúcej ....prosím pomôžte mi s mojou nerozhodnosťou ešte stále to môžem zmeniť :))))
Odpovedať
Alurat som ti chcela napisat, ze daj podobnu obyvackovej :) Neboj sa toho. Na stranke ikea mas planovac kuchyne. Vytvor si tu vasu a preklikaj si farbu podlahy. Prip.si stiahni do mobilu houzz (miliony fotiek inspiracii). Mozes si zadat co chces :) Floor kitchen dark, floor living room kitchen, ... povymyslaj.
Odpovedať
@mysicka87 pokracuj tou plavackou z obyvacky, vykasli sa na dlazbu. Dodnes lutujem, ze mame v kuchyni dlazbu, je neprijemne studena..
Odpovedať
to iste co mas v obyvke daj aj do kuchyne.
Odpovedať
suhlasím s akvi,dlažbu by som nedavala,v lete by to bolo možno super,ale v zime je to chladne ;-)
Odpovedať
Videla som zaujímavý program o bývaní, tam radili, že ak je podlaha rovnaká v kuchyni aj obývačke, zväčší sa tým opticky priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, v baumaxe maju laminatovu podlahu, ktoru som tam videla aj v ciernej, je uplne ako jeden typ pracovnej dosky duropal.. ja mam presne taku dosku a podlahu v kuchyni (akurat mam hnedu variantu)...natrafila som na to uplnou nahodou.. podlaha sa vola visiogrande, rozmer je 605x282x8 a stala cca 18 eur/m2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?