Plynová varná doska - umiestnenie ovládania

Dobrý deň všetkým, vyberám plynový sporák. čo myslíte, že je lešie z hľadiska ergonómie, aj čistenia - mať tie otočné gombíky vpredu, alebo napravo? Doteraz sme mali varnú dosku spolu s rúrou a ovládalo sa všetko z čela skrinky, tak s týmto umiestnením na ploche nemám skúsenosť.
Odpovedať
podla mna je to jedno. skus si to v nejakom elektre a co sa ti bude viac zdat k ruke, take vyber. ja mam vpredu a vyhovuju mi.
Odpovedať
Profilova fotka
treba ist do obchodu a pozriet vyskusat... ide o to aby hlavne pri velkych hrncoch bol dobry pristup k ovladacom... my mame vladanie spredu... sme spokojni..
Odpovedať
aj podla mna je to jedno. mam skusenost s varenim na plynovej doske s ovladanim aj na boku aj vpredu. nevidim v tom rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala na byte s gombíkmi vpravo, a teraz do domu sme robili novu kuchynu a zasa som si dala varnu dosku s gombíkmi vpravo, ocenujem to hlavne pri detoch ktore mi uz dociahnu na pracovnu dosku, ze mi nedociahnu na gombiky..... ;-)
Odpovedať
Len prosim ta nekupuj vyhotovenie so sklom pretoze sa potom budes trapit s cistenim. Ja som chcel peknu varnu dosku a teraz lutujem pretoze t sklo sa neda nicim pekne ocistit. Radsej zvol verziu ako je npr. SIEMENS EC775QB20E. s nerezovym vyhotovením.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam ovladanie pravo dole a som spokojna, mama ma na boku a je tiez...takze v podstate je to jedno, co tebe viac vyhovuje taku si kup...k tomu cisteniu, mam cierne sklo, tiez som sa toho obavala, ale v pohode, v DM-ke je taky pripravok s tym sa to da pekne vylestit a zabera aj obycajna jarova voda.
Odpovedať
ahoj. Kedze ovladanie na strane alebo vpredu je ovplyvnene umiestnenim velkeho horaka. pri ovladani vpredu je velky horak vzadu a pri ovladani bocnom je velky horak vzadu. Je to aj vec zvyku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?