Plyn v kuchyni

Chcela by som poprosiť o radu. Pred týždňom sme dokončili kuchynu a osadili plynovú varnú dosku. Plyn nám prišiel zapojiť plynár, ktorý to celé premeral a dal pečiatku. Problém je v tom, že v kuchyni aj po týždni cítim plyn. Cítim ho hlavne v okolí gombíkov, ale to len z blízka. Keď varím tak to cítiť nie je. Manžel mi tvrdí že je to tým, že je to nové, ale mne to nejako nedá. Nerada by som zas zbytočne volala plynára. Máte podobnú skúsenosť? Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
@zombie buď predsa len toho plynára volaj - pokiaľ je to čerstvo pripojené, tak by si nemala platiť. Ale plyn sa dá skontrolovať či neuniká aj tak, že si urobíš mydlovú vodu - môže byť aj jar a štetcom natrieš okolo. Ak začne peniť, bublinkovať, tak to uniká. Ak nie, je to OK.
Odpovedať
@zombie Ahoj. Když je něco nové, tak by to mělo být OK. Plynař určitě neměřil nepravděpodobné úniky plynu okolo knoflíků. Prostě si proměřil svou práci, čili všechny spoje a napojení. Jestli cítíte u knoflíků plyn nyní, tak ho budete cítit vždy. Při vaření tlak plynu nepůsobí na ucpávky ve ventilech a tak to tam není cítit. Já bych toho plynaře zavolal, aby to proměřil. V případě byť nepatrného úniku plynu je to minimálně na reklamaci varné desky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zombie určite zavolať a dať premerať
Odpovedať
Dakujem za reakcie. Tak nakoniec nam plyn unikal a tlacil sa cez gombiky von. Teraz odisiel plynar tak dufam ze to bude uz ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?