Parná rúra Aeg BS 7314421M

Ahojte rozhodujeme sa že vymeníme v kuchyni sporák za tento vstavaný, ale nemáme skúsenosti s kombinovaným-para+elektrika. MA niekto niečo odobne? Ja by som chcela vstavaný kombinovaný biely ale biele sú teda myslím aj PARNE su len od Miele a to je drahe jak des. A ešte som sa chcela spýtať, či neviete aká vrchná doska by bola vhodná ja som rozmýšlala nad plynovým sporákom s 5timi triskami. Vďaka
Odpovedať
@koccka12345 Aj ja rozmyslam nad podobnou rurou, ale neviem si velmi predstavit ako to vsetko funguje.
Odpovedať
No tak nakoniec sme objednali od Elektroluxu EOB8751AOX tak som zvedava, ma veľa funkcii funguje to to tak, že su tam nadstavene už v pamäti programi a ty si len musíš zvoliť čo chceš piecť a ako-chrumkavo, nadýchne..... Mi doma pečieme skoro všetko kedže mož je napoli celiatik-tak u nas frčí pohanková múka nastodesať percent a práve na chlieb pečený v pare z pohankovej múke som zvedava. KEd príde a zapojíme ju tak napíšem svoje postrehy.
Odpovedať
@koccka12345 nieco pecene v pare? To je stale este pecene? :-D Ako sa da piect v pare? Nestudoval som to nikde, ale ked je para vlastne vlhko, tak logika mi nic o peceni nevravi :-D
Odpovedať
To ano vlado35 para je vlhkosť, ktorá je potrebná AJ PRI PECENI-aby zjedlo nebolo moc tzv. SUCHE. Inak má výhody PARIT v tejto trube zeleninu-je to ako dusiť, alebo aj mäso. Mavame domáce kačky tak na tie som veľmi zvedava. Pri pizze samozrejme nepoužijem program pari ale da sa pekne využiť pri gaštanoch-oni sa síce peču, ale aby neoschli potrebuju AJ VLHKOST.
Odpovedať
@koccka12345 ahoj, tiez rozmyslame nad kombinovanou parnou rurou od Elektroluxu, mohla by si mi prosim napisat svoje skusenosti ze ako si spokojna? vyberali ste medzi viacerymi modelmi alebo vam padol tento hned do oka? Dakujem za postrehy.
Odpovedať
uvazujem tiez nad touto rurou - mate niekto prakticke skusenosti, ci sa da upiect aj chrumkave kurca, alebo 2 plechy kolacov naraz? Chcela by som velmi do kuchyne aj parnu ruru, ale nemam miesto na 2 rury. Da sa touto nahradit aj klasicka teplovzdusna rura, aj parna?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@koccka12345 @brana2 tá istá otázka ako vyššie dá sa parnou nahradiť klasická teplovzdušná rura?ako ste spokojné?dík. :-)
Odpovedať
@marta2610 ja ti velmi nepoviem... mame kombi aj paru aj teplovzd. Ale paru som zatial pouzila iba raz... cize skoro stale v nej peciem iba ako v klasickej teplovzdusnej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?