Páči sa Vám tento návrh kuchyne ?

Dobrý den , prosim vas o vas nazor na tento navrh kuchyne, vase pripomienky, pozitiva alebo negativa tejto kuchyne ,ci je dobre riesena atd... dakujem za vase nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozno len to umyvadlo by som dal na opacnu stranu, myslim ze tak by to bolo lepsie najma v praxi..
Odpovedať
ja osobne by som asi dala umývadlo pod okno
Odpovedať
vedla chl.treba odkladaciu plochu na veci z chladnicky, mycka je daleko od drezu.
Odpovedať
aj ja by som dala drez pod okno a myčku hneď vedľa aby si ju mala po ľavej ruke. je to veľmi praktické.
Odpovedať
tak umyvadloo je preto tam lebo tam mame pritiahnutu vodu a takisto aj odpad ku mycke je pod oknom takze preto je mycka pod oknom @atlaska pri tej chladnicke je tam kusok miesta na okladanie veci asi takych 20 cm, myslite ze je to malo?
Odpovedať
Profilova fotka
@roula myslim ze tych 20cm uplne staci
Odpovedať
No tak tiez mi pride ten dres na nie uplne vhodnom miste mieste co je pod nim ta skrinka 70ka? Tam by som dal pod dres vstvany odpoadkovy kos, osobne mam blanco select s dorobenym servopohonom a mozem len doporucit. Dvierka uplne nalavo 62 by som zrusil a dal tam tak isto sufliky su omnoho praktickejsie, dostanes sa lahko az dozadu. Tak isto zrusit tu 10ku od umvacky a rozsirit sufliky vedla rury na 70cm. Hlbku sufilkov si daj maximalnu co sa ti zmesti po stenu. Ja som daval robit skrinky hlboke 56cm a do toho 55ky sufliky. Oproti standardnym 45kam je tych 10 cm na hlbku dost rozdiel uzitocnej plochy "zadarmo". Hore tu uzku skrinku 36ku vedla digestora by som nedaval. Tieto nastenne digestory niesu urcene na to aby boli napchate hned vedla skriniek. Resp niesu urcene po dizajnovej stranke na to, vela ludi to tak dava ale je to ako past na oko. Najlepsie vyzeraju na samostanej volnej stene. Mozno by som pouvazoval potiahnut ti skrinku az po okno a dat tam vstavany digestor a zavret to cele dalsim zalamovacim aventosom. Skrinka nemusi byt zvonka presne na sirku digestora, moze byt vnutri priecka, ja to mam tak u seba, kukni moj album kuchyna http://www.modrastrecha.sk/blog/marek.... Tiez som chcel najskor tu stenu nechat volnu a dat tam nasteny digestor, ale v mensej kuchyni sa tie skrinky hodia. Mam rovnako aventos HKS nad mikrobvlnkou a odporucam tip on verziu, rozdiel v cene je minimlany a je to podstatne praktickejsie, staci do nich tuknut a pruzina v tom aventose ich pekne otvori az hore(da sa nastavit), nemsuis to zdvihat . A po dizajnovej stranke - nepotrebujes na nich potom uchytku, nekazi ti to potom liniu uchytiek, v hornych skrinkach budu potom len v spodnej casti vsade. Odpadkovy kos odporucam skombinovat s blum servodrive, nic praktickejsie som spravit nemohol, clovek ma plne/spinave ruky a len tuknes do dvierok kolenom /zapastim a kos sa otvori, nic nemsuis pustat z ruk , nemusis najskor otvorit kos a az potom zobrat do ruk to co chces vyhodit a nic nezaspinis. Cokolvek cistis/ umyvas v drese a treba napr z toho nieco orezat hned beries do ruky noz, tuknes do dvierok kos sa ti otvori a priamo cistis/obriezas do kosa. Nic nepustas z ruky nic nezaspinis, nechytas kos. Sufliky odporucam tiez na nich neseterit a nedavat len nejake lacne gulickove plnovysuvy obycajne s drevenym suflikami, ale dat komplet sufliky ako napr blume antaro, na kazdodenne pouzivanie je to fakt rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
pri mycke mas vodu aj odpad .. presun tam aj drez, technicky by to nemal byt problem
Odpovedať
Kto dal odpad a vodu tak daleko od seba??? zober si ze potrebujs nieco z tanera vyhodit, oplachnut ho a potom ho ides davat do mycky. odpad je aj pri dreze aj tam moze ist mycka. Na 20cm co polozis? ani par veci na kolac, tasku s nakupom uz vobec nie. pozri si kuchynsku ergonomiu a podla toho sa snaz si to navrhnut, zaroven ale pis si do ktorej skrinky co das,pohare, misky, pribor..... ako vyzera cela miestnost? podorys?
Odpovedať
@marek_k ta 70 skrinka pod umyvadlom je vysuvna ,chcem tam dat odpad.kos ale len taky obycajny kvoli financiam, tak mozno neskor sa dokupy nejaky ten profesionalnejsi.....skrinka nalavo 62 je spolu s tou 10,ono sa to otvara tak, aby som sa dostala az do zadu tej jednej skrinky je tam nakresleny sposob toho otvaranie tymi sipkami,ze vraj vysuvna skrinka sa tam neda dat....ten digestor nebude ako na obrazku ale kominovy(uz ho mame kupeny)a tu skrinku vedla digestora som ani nechcela, ale ked mi ju tam dali, tak som si povedala, ze aspon budem mat viacej odkladacieho priestoru ,ale aj mne sa zda, ze ta skrinka bude z estetickeho hladiska nepasovat k tomu kominovemu digestoru...a chvalim tvoju kuchynu je velmi pekna ,paci sa mi aj riesitelnost kuchyne a takisto aj farby
Odpovedať
@atlaska odpad a vodu sme dali od seba lebo sme mali v mobelixe urobeny navrh kuchyne tak nam takto poradili ale neskor sme zistili ze cela kuchyna bola zle navrhnuta tak sme si dali urobit navrh inde , preto tam vznikol ten problem .... a pri tej chladnicke sa mi nezda ze tam potrebujem vela miesta ,lebo ani doma pri chladnicke nemame nic je osobitne stajaca pri mure takze asi som zvyknuta ze tam nic nepotrebujem ale pozriem si tu kuchynsku ergonomiu
Odpovedať
@atlaska a kuchyna je spojena s obyvackou oddelena prieckou kde je mikrovlnka a na druhej strane pri chladnicke su hned terasove dvere ktore su hned pri mure takze rozmery kuchyne su 3,15 m x 3,45 m
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ten otvaraci roh na pravo- tu jeho malu cast by som obetoval ako "hluchu" a spravil to ako som pisal. Bude to omnoho praktickejsie , vsetko bude prehladne a na 100% pristupne. Ak tam das tie dvierka bude to len skladisko z ktoreho bude problem nieco vydolovat a este sa pripravis o vrchny suflik, kedze do rohu vies dat max jednu policku. Takyto otvaraci roh ineho tvaru som mal aj ja na starej linke a je to najlacnesjie ale najhorsie riesenie. Pod dres potom odporucam skrinku 60ku lebo dobre kose sa robia do tohto rozmeru. A to iste so suflikami by som spravil aj na druhej strane, tu 70ku zuzil na 60ku a 44ku rozsiril na 54 a tiez z toho spravil 3 suflik s tym ze v tom rohu nebude nic. Prakticknost a pristup bude s tym rohom neporovnatelna a ulozny pristor porovnatelny kedze ti pribudne este horny suflik na nizsie veci. Pridanie tych 6 suflikov ak kupis nieco kvalitnejsie ako som pisal to predrazi tak o 200€ ale stoji to za to. Digestor som tiez myslel kominovy. urcite bez tej skrinky , neviem ci ma digestor sklo alebo je kovovy ale nech je tam medzera tych 30cm.
Odpovedať
A skrinky napravo s aventosmi rozdelit presne na stred nie jednu sirsiu o 3cm. tj kazda 68,5 nech to vyzera nejak. A na tom kosi naozaj setrit neodporucam je to rozdiel. Uz to spravit naraz vsetko a poriadne, nie to postupne lepit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?