Osvetlenie nad kuchynskym drezom pod oknom?

Prosim vás ako máte riešené osvetlenie drezu, umiestneného pod kuchynským oknom, keď tam nemáte žiadne horné skrinky?
Odpovedať
Profilova fotka
Bodovky v plafone
Odpovedať
@mimidlo haha, noooo, toto je dobra otazka. ja raz nerozumiem tomu kuchynskemu drezu umiestnenemu pod oknom a ani projektantom, co to tak projektuju zaprisahavala som sa, ze ja tak nikdy, nikdy nebudem mat. no a budem. kuchyna bude v tvare U a prave v tom U dvojrohovom bude drez. budem to riesit tak, ze drez nedam uplne do stredu okna, ale co najviac bokom, aby mi ho osvetlilo svetlo zboku, spod hornych skriniek.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimidlo pracovna doska bude aj ako parapeta alebo bude nizsie? Potom by si to mohla riesit LED pasikom pod parapetnou doskou v 45stupnovom hlinikovom rame. (taketo nieco: http://www.led-svietidlo.sk/pevne-pro... )
Odpovedať
aj my tak mame bodovky z plafona, cez okno prejde vela svetla a v podstate tam ziadne ani nepotrebujem, len ked je uz vecer a treba svietit :-D
Odpovedať
Ja som rozmyslal nad niecim podobnym tomuto http://www.eutrac.de/2/0/en/products/... + svetla do toho.
Odpovedať
@andreaticha presne o toto mi ide, ked je už vonku tma a cez okno nejde denne svetlo
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez drez pod oknom, okna mame na celu sirku kuchyne. na jednej bocnej stene pri okne mam policky, a pod nu som dala lampu co sa dava pod skrinky, tusim aj v lidli je teraz v ponuke. a zboku ked svieti, mi to celkom staci
Odpovedať
@mimidlo bodovky v strope, ale musia byt umiestnene nad pracovnou doskou, nie nad podlahou, aby si si hlavou netienila. mame tak a je to vyborne. ziadne dalsie lokalne svetlo nepotrebujes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?