Ostrovny pult v kuchyni - aky material?

Ahojte strechaci, vedel by mi prosim niekto poradit z akeho materialu by sa dal vyhotovit takyto ostrovny kuchynsky pult? Hrubka by mala byt cca 10 cm, na dlzku by mal 2m a na sirku 1,1m. Farbu si predstavujem ako na obrazku - bielu lesklu. Kazda rada potesi ;-) Vdaka!
Odpovedať
@olivia2011 No to bude asi Corian...a ak je to tak tak sa priprav na peknú cenu
Odpovedať
@skywalker10 dakujem za tip! A nevies nahodou, ci by sa to dalo urobit aj z niecoho ineho ako z corianu?
Odpovedať
@olivia2011 no myslím si že nie...teda neviem o alternatíve, ktorá by bola lacnejšia
Odpovedať
no ja som odbornik na lacne riesenia a jedine co ma napadlo je polozenie dvoch dosiek na seba a to mas niakych 8cm hrubka,ako urobit hranz je asi len věc stolara ktory by ti tam nalepil a zjednotil povrch smyrglovanim a nanasanim niakeho lepidla ci povrchu aby bol povrch jeden,co sa tyka materialu ,leskly biely s tym moc nepohnes, ten som skuala obalamutit v kuchyni nalpenou foliou ale to boli len dvierka a nie PD ale aj tak nie moc uspesne... ale stolarska firma by ti to urcite urobila,niaky potah na celu dosku,urcite by som hladala u stolarov,nie firmy s hotovym materialom....
Odpovedať
@olivia2011 mna napadol beton, ale to zas nieje biele a leskle ... pozri, toto vyzera velmi podobne. http://cdn.freshome.com/wp-content/up... ... ale mozno aj to sa da vymysliet nejak s tym povrchom. potom ma napada ze @neyaa by mozno vedela :-) tiez oblubuje "hrube" pracovne dosky. ma take fotky aj v albumoch :-)
Odpovedať
@mamakaja dakujem za tip! Uz sme oslovili aj stolara, ale ani on neprisiel na ziadne riesenie, ktore by aj vizualne zodpovedalo mojej poziadavke :-( skusim sa este spytat na tie 2 PD na sebe, len neviem ako vyriesit tu medzeru medzi nimi, ci to len tak nahrubo zalaminovat? Je to vobec mozne?.
Odpovedať
@abbeylee nevies prosim co je to za material na tej fotke? Je to presne to co chcem, len v inej farbe..
Odpovedať
@olivia2011 no to na tej fotke je podla mna praveze ten beton
Odpovedať
@olivia2011 tie dosky ošetriť epoxidom, ale chce to mať základné znalosti práce s týmto materiálom.
Odpovedať
@slavoslav dakujem! skusim sa spytat stolara ;-)
Odpovedať
vyhoda tohto materialu je ta ze nevidis spoje,dokazes vytiahnut z linky smerom na hor k stene ako zastenu...ano su tu mudrci co otom len citali mozno videli dotkli sa a povedia ze to poskrabes a pod. ano da sa to lebo je to tvrde a zaroven krehke ako sklo no ked vezmem kladivo a rozbijem to dokazem to dat do toho isteho povodneho stavu bez poznania ze tam nieco bolo...da sa dotoho pekne frezovat,vytvorit umyvadlo s pracovnou doskou a pod.... skoc do novej bani modra budova na samote maju tam vstrekovaci lis mozno budu mat formu nato :-D este najst v BA firmu co ma 3D tlaciaren ;-)
Odpovedať
@olivia2011 neviem napady mam len realizacia je problém ,ale sikovny stolari by urobili...este ma napadol ten materiál jako umakart volakedy je to makke na rezanie a hrany a vizaz snad urobia..len ten lesk neviem...drz sa
Odpovedať
Článok sa načítava...
@creator asi hovoris o umelom kameni, ze? ano viem, ze je to super material (samozrejme, ma aj nejake negativa, ale nic nie je dokonale), no ten je moc drahy :( hladam nejaku lacnejsiu alternativu. kazdpopadne, dakujem za tip! a v tej novej bani sa mozno aj zastavim ;-)
Odpovedať
@mamakaja skusim potrapit stolara otazkami, uz ich je celkom dost :) sama som zvedava, co z toho nakoniec bude... len problem s tym makkym materialom by bol asi v tom, ze na ostrove ma byt varne centrum a ten material neviem, ci je stavany na vysoke teploty.
Odpovedať
s akym makkym materialom jaj myslis umakart ale to len na tie boky kvoli jednotnosti rych ,,,navrhni im...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?