Oresi Kuchyna

Ahojte, ma niekto realne Oresi kuchynu? Citam kadejake recenzie, aj to ze sa mazu prispevky. Ale hladam info z prvej ruky a nie, ze pocul som ze susede sa toto a toto. Dali sme si urobit navrh aj podpisali zmluvu, ale kuchynu este realne neobjednali. Ma ju niekto ? Lebo som teraz na pochybach. Dakujem
Odpovedať
@cervenovlasa Mozem dat skusenost z prace. Firma sa stahovala do novych priestorov, rozhodlo sa ze sa zaplati kuchynka, ktora vydrzi, vybralo sa Oresi. Objednala sa mesiac pred stahovanim, mala byt dodana za mesiac. Dodana bola az po troch mesiacoch (ano, 2 mesiace sme si naberali vodu do konvice na WC). Nasledne ju len zlozili na vratnici. Neviem ci vznikla chyba v objednavke, kazdopane doprava az na miesto montaze a montaz nebola v cene. Nakoniec sa dohodlo so spravcom budovy a poskytol na montaz svojich udrzbarov. Kuchynku poskladali a zapojili a hned bolo vidno, ze nesedia vyskovo niektore dvierka (jedno kridlo bolo o par mm nizsie nez druhe), skusali nastavit panty, ale nic nepomohlo. Nakoniec sa na to vykaslalo, ide o pracovnu kuchynku, nie o domacu. Odvtedy sa vyuziva tusim 2 ci 3 roky (uz to ani nepocitam) a velmi intenzivne (sluzobne nieje osobne, nikto sa s tym nepara), nie su ziadne dalsie problemy, vyzera stale ako nova (aspon pocitovo sa zda). Takze az na nie uplne spravne vyrezanie a dlhu dodaciu dobu vyzera ze daco vydrzi.
Odpovedať
@cache Dakujem krasne, ta pani v predajni bola velmi mila a ustretova, takisto montaznici co sme s nimi volali vyzeraju ok..no ide o to, ze ked dame za to tolko penazi, aby to vydrzalo :( co sa tyka toho ze vravia ze z Polska a tak, dnes uz nic nie je iste ze odkial to je.
Odpovedať
je to z polska,, a je to ta najspodnejsia klase,, teda najslabsia trieda ,, ak chcete kvalitu a doplatit iba malinko kupte si radsej nemecku nobiliu..je cca o 10 percent draksia ale je to obrovsky rozdiel.
Odpovedať
@cervenovlasa: Kuchynu od Oresi si dal robit brat. Pokial viem, termin dodania a montaze dodrzali a s kvalitou su spokojny, akurat po kratkom case odisiel jeden pant a ten bez problemu vymenili. Dojednavalo sa to v predajni v Ziline, ale to je asi jedno... Ked sme vyberali kuchynu my, tak sme davali robit nakoniec jednemu stolarovi, lebo vychadzal podstatne lacnejsie a nastastie sme boli tiez spokojni.
Odpovedať
@cervenovlasa mne prave dnes a zajtra montuje kuchynu od Oresi a zatial som spokojna, dodrzali aj termin dodania
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@cervenovlasa už je asi neskoro radiť, Naša skúsenosť je otrasná!!! Máme 4 rok kuchyňu ORESI, kúpenú aj so spotrebičmi v Tescu. Na všetkých dvierkach je folia- dyha odlepená!! neviem ako to máme a čím podlepiť. Tak som sa tešila z novej kuchyne, bola nádherná, ale teraz budeme musieť asi vymeniť dvierka......
Odpovedať
@jarpo a ako mu slúži kuchyňa? Naša skúsenosť je otrasná!!! Máme 4 rok kuchyňu ORESI, kúpenú aj so spotrebičmi v Tescu. Na všetkých dvierkach je folia- dyha odlepená!! neviem ako to máme a čím podlepiť. Tak som sa tešila z novej kuchyne, bola nádherná, ale teraz budeme musieť asi vymeniť dvierka......
Odpovedať
@oresikuchyna Zdravim. No sluzila mu asi tri roky bez problemov a potom sa stahoval. Kedze s nou boli spokojni, tak teraz v novom dali opat kuchynu oresi :-)
Odpovedať
Tiez mame oresi na byte, termin dodania ok, kvalita ok, no problem je stale ten,ze okolo truby jak vychadza teplo ,sa nam oblepuje folia na vsade okolo truby.Neexistuje na to nijake riesenie.1 krat nam to vyreklamovali,odlepena folia na dvierkach.Potom uz sme to neriesili,ked ide truba,musime okolo nej vsetko pootvarat. Pri montazi som si pripadal ako drevarskej firme.Cirkularka,cely byt zapratany naradim. Este ze sme mali obyvacku prazdnu tesne po stierkovani,neviem kde by sa potom napratali,keby sme boli komplet zabyvany. Na rozvoz prisiel 1 clovek, keby mu s tym manzel nepomohol s vynasanim na 3.poschodie po schodoch s pracovnpu doskou,asi 4m dlha,tak sam by to nedal. Keby som bola sama doma,neviem co by robil.Panicka v oresi v tescu pri navrhu kuchyne,ju zaujimaju len rozmery skriniek. Vobec neboli zvedavi,ci mame uz nejaky obklad za dresom,zasuvky,instalacie.. V tomto 0 bodov.
Odpovedať
@perluska tak držím palce, aby si ju po 4 rokoch nemusela vyhodť ako ja....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?