Oresi alebo sikovny stolar?

viete mi niekto poradit ,ci kupit kuchynu v oresi alebo radcej si dat vyrobit u stolara?hrnula som sa do znacky oresi..no pravdu povediac po citani diskusiima chut presla.
Odpovedať
ani jedno
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze si si sama odpovedala...
Odpovedať
Profilova fotka
Ikea :-)
Odpovedať
Profilova fotka
stolár :)
Odpovedať
V Oresi robia šikovný stolári,tak keď si odmyslíš to ORESI tak je odpoveď jasná :-D
Odpovedať
Profilova fotka
urcite stolar
Odpovedať
Oresi na to akú ponúka kvalitu je predražené.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nada60 ikea
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som rozmýšľaql ako ty, ale nakoniec pomohla náhoda ...my máme nemeckú Nobíliu (pozri si recenzie) top kvalita... predáva ju v Nitre Sconto nábytok a v Trnave Mobilex. mávajú niektoré mesiace 40 zľavu.... žiadny stolár, Oresi Ti takú linku neurobí
Odpovedať
Profilova fotka
My sme riesili presne tuto istu otazku... Oresi alebo stolar s kopou referencii od znamych. Nakoniec sme skoncili s kuchynou Ikea, kamarat si dal v tom case spravit tomu stolarovi... vysledok? :-) este, ze sme zvolili tu Ikeu. Vsetko,perfektne sedelo, nic neodstavalo, maju super planovac a ochotnych pracovnikov, ktori ti celu kuchynu na pockanie aj naplanuju, poradia a pod. Kamarat, okrem toho, ze zaplatil 2,5x viac za mensiu kuchynu nadaval aj na dobu dodania. Nakoniec je s kvalitou spokojny... bol, kym nevidel nasu kuchynu. Ta ich bola sice pekna, ale zdaleka nie dokonala... Tam skarka, tam precnievalo nieco... No nic moc... Na stolara musis mat proste OBROVSKE stastie... a aj tak ta to vide vzdy drahsie - ale zasa mas original. Aj ked v Ikea mas neskutocne mnozstvo kombinacii a na tu nasu nikto netupuje Ikea - stale to nie je original. Ak mas dobreho stolara, kopu casu a veris mu, mozes to risknut. No je tam vela ALE, v Ikea nekupujes macku vo vreci. Oresi je znacka, ktora sa hra na exkluzivnu - pritom je to obycajna ceska kuchyna, nicim vynimocna... iba ak cenou.
Odpovedať
no tiež som mala dilemu koho si zvoliť na kuchyňu, nakoniec zvíťalo oresi ale keby som vedela ako všetko bude dlho trvať tak tie peniaze odnesiem do ikea a všetko si kúpim tam.... najprv som sa musela doprosovať aby som si ju mohla objednať, povedala som im že to súri ubezpečovali že do 4týždňov to bude, dokonca mi dali aj termín kedy mi to dovezú ale nedoviezli a ďalší termín mi dali asi tak o 14dní, to penila som ale keďže to bolo zaplatené a nechcela som sa s nimi naťahovať,lebo samozrejme že všetko musia mať dopredu zaplatené!!!!!! oni majú všetko a TY ako zákazník máš veľké prd a zvyšné peniaze na kúpu kuchyne som nemala k dispozícií tak som čakala, konečne som sa dočkala...a potom nastali šoky doska krátka, chladnička buchnutá, dvierka obúchané.... stále som len počuvala že ja neviem a to má kolegyňa nastarosti, keby som takto robila tak ani do konca života nezarobím na kuchyňu za vyše 7tisíc €... naťahovala sa to asi tak 3 mesiace čo už aj môjmu nájomcovi liezlo na nervy že som mu posúvala termín na to aby mohol bývať a odstúpil mi od zmluvy, doteraz som zo strany oresi nepočula ani slovko dakujem!!!!!! a dala som si zistiť odkiaľ sú tá ich exklusivita ak by to boli čechy tak prižmúrim oči ale kurník vysoliť vyše 7000 za poľskú kuchyňu veľká hanba!!!!!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj ,oresi maju krasne kuchyne ale ako vravíš že si sa načitala tak..... aj ja som načitala toho dosť ,vela ludi tu pisalo že vybrali model kuchyne v oresi a dali urobiť stolarovi ,jednak to mali kvalitnejšie a hlavne vraveli že aj o polovicu lacnejšie .....Takže nevahaj vyber kuchynu a najdi wau stolara :-)
Odpovedať
Nakoniec Vám aj tí priblblí slovenskí stolári budú dobrí.
Odpovedať
Ďakujem všetkým!!!
Odpovedať
noo ja osobne odporucam decodom..
Odpovedať
Profilova fotka
Zvažujeme odtiaľto. http://www.farbiak.sk/galeria Oresi je za tú biednu kvalitu predražené...
Odpovedať
@hela61 a ty si co , ked tak hovoris ze slovensky briblbly stolari , pochval sa nech viem aka si ty vynimocna , v com robis ? Kto ti dal pravo takto zovseobecnovat , napis na toho skym mas priblblu skusenost a nie ze sup vsetci do jedneho vreca.
Odpovedať
ja som si dala spraviť kuchyňu na mieru od stolára, priebežne sme ešte doťahovali niektoré veci čo som chcela naviac a inak a som maximálne spokojná. Asi som mala šťastie na stolára. Tiež som riešila stolár, alebo značku a som rada že som si vybrala "priblblého?" slovenského stolára.
Odpovedať
@gb68 Mrzí ma tvoja reakcia.Myslela som to ironicky pretože u nás sú všetci domáci stolári nenažratí a iba poľskí sú najlepší.
Odpovedať
Profilova fotka
@nada60 oresi mi pride zbytocne predražená..ja viem,je to znacka to ano...ale -ja mam kuchynu od stolara,a spokojnost(kuk album,ak chces) Pochodili sme po roznych velkovyrobcoch kuchyn..Bolo mi smiesne ,ked ma prehovarali v jednom dost vychyrenom kuch.studiu,ze kuchyna mi vydrzi 100 rokov, a ze v suflikoch mozem stáť a udrzi ma to, a také dristy....ako nie ze by som tomu neverila,ale 100r tu nebudem,a v suflikoch ja stat nebudem...asi tak
Odpovedať
@nada60 už podľa nicku asi vieš čo by som odporučil. Ale áno, negatívnych recenzii je mnoho, takže na tom niečo asi bude. Ale osobne, ak si si dala spraviť návrh na nový sortiment KL Livanza tak nie je sa čoho báť. Veď aj preto je obmena sortimentu. Veľa veci sa zmenilo, ale to ti sito vysvetlia na štúdiu. To už je proste výborná kvalita v strednej cenovej kategórii. Ak by si chcela ísť aj do značky Bauformat - tak to už je samo o sebe pojmom. Takže až sa budeš rozhodovať o ničom v strednej cene, od nás jednoznačne odporúčam KL značky Livanza. A či je to za tú cenu čo všetko dostaneš predražené, to už ja neviem. Prajem krásny deň a výber ktorý bude tešiť dlhé roky. 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Aj ja momentálne riešim či stolár alebo dekodom. Ale myslím, že ked je šikovný stolár, nie je sa čoho báť. Akurát mám dilemu, či mám dať origoš dvierka alebo budú stačiť aj také od stolára. Nemáte osobnú skúsenosť? Som rozmýšľala dať aj také robené, len neviem ako je to s hranami dvierok, a radšej zainvestovať do dojazdov a vybavenia kuchyne.
Odpovedať
@lucyto však stolár ti dá aj kvalitné dojazdy aj vybavenie aké si budeš priať.
Odpovedať
@lucyto ake su to origos dvierka? Zalezi ci ich stolar niekde kupuje hotove, alebo ma super vybavenu dielnu a robi ich doma. Daj si nacenit a uvidis kolko mozes investovat potom do kovania.
Odpovedať
@atlaska Objednáva ich hotové. Na oko žiaden rozdiel, ale by mali byť akoby laminátové, lepšie proti oškretiu. Tie čo urobí sám sú pravdepodobne z drevotriesky a inak sú opracované hrany. Tie origoš majú lepšie hrany.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?