Optimalna sirka hornych a dolnych skriniek

Stolar mi navrhol sirku hornych aj spodnych skriniek na sirku 105 cm, nie je to moc? Ma niekto z vas tak siroke skrinky? Dolne skrinky su vsetky vysuvy a horne vyklopy. Alternativa su klasika 60 cm skrinky, co sa mi vidi byt zas malo. Aka je optimalna a hlavne prakticka sirka skrinky pre vysuv / vyklop?
Odpovedať
Profilova fotka
@sprite001 Pre aventos ideálna širka, taktiež aj pre sufliky. Otvorením jednej skrinky máš prehľad vo veciach, ktoré sa skrývajú vo dvoch skrinkach. Zároveň je to lacnejšie ak dáš širšiu skrinku...sice nie v porovnaní s klasickými zavesmi ale hovorím o viacerých skrinkach so šuflikmi a vyklopmi. Takže ano 105cm-je v pohode.
Odpovedať
súhlas s @ojmajster, tá šírka je vlastne ideálna.
Odpovedať
@sprite001
Odpovedať
@stolverka @ojmajster Takze vase odporucanie je ist do tych sirokych skriniek? Ja sa bojim toho, aby to neposobilo ako v nejakej zavodnej kuchyni :) V kuchynskych studiach som videl max. 90 cm a tie boli fakt super.
Odpovedať
@sprite001 uusiťujem ťa, že tá šírka je v pohode. Vo veľkých fakt moderných kuchyniach sú výsuvy aj 140 cm, 180 cm, u nás sa ale zvyčajne nepoužívajú. 105 je fak v pohode. Samozrejmosťou je ale kovanie blum.
Odpovedať
Profilova fotka
@sprite001 keď si predstavíš, že máš dve 50 cm šuflíkové skrinky, alebo jednu metrovú, kde budeš mať viac miesta na ukladanie? Nosnosti sa neboj, tie boxy znesú toho hodne. Pri Aventosoch je to tak isto, je to na to stavané...
Odpovedať
@stolverka Ale ja nemam velku kuchynu :) Jedna strana, ta o ktorej sa bavime, ma dlzku okolo 315 cm. No musim este popremyslat, priatelke sa tiez pacia siroke skrinky...
Odpovedať
@sprite001 ja som nehovorila že do malej nie, 315 je super.
Odpovedať
@stolverka Dakujem :)
Odpovedať
dnes to davaju akoze moderne...ale pre prakttickost kuchyne neviem sama si povedz budes tam behat aj tak a tazsie sa dviha a kde ti tam niekto sedi vidi ti vsetko dala by som mensie aby som mala věci rozdelene podla potřeby,
Odpovedať
@sprite001 spodne pri tej sirke v pohode, horne by som asi prehodnotil. ak tam vela nalozis, tak ta polica bude dost namahana a zrejme bude casom prehnuta....
Odpovedať
@eduardgein Hmm, inak toto je dobry postreh... @stolverka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@eduardgein Pri širších skrinkach sa dáva do stredu priečka na vystuzenie. Teda ja to tak robím. Nakoniec jedny veľké dvierka... ...myslím tým horné skrinky.
Odpovedať
@ojmajster Takze aj tento problem je riesitelny :)
Odpovedať
jj aj my to tak robime, ale nemam rad ten detail a snazim sa tomu vyhybat. Ale da sa to aj takto riesit, to musim uznat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?