Oprava drezu

ahojte padol mi na drez (BLANCO METRA XL - hnedý) hrniec a kusocek sa odstiepil - a je to bielej farby teraz. chcela by som to nejako zafarbiť- zatmeliť - čo odporúčate? výrobca mi s tým nevie nijako pomoct....
Odpovedať
Aké je to veľké to odlupnute. Aké hlboké? Daj foto.
Odpovedať
Profilova fotka
Skusil by som to epoxydovym tmelom. Do epoxydu treba zamiesat farebnu pastu. Odporucam znacku AKEMI, ale este viac odporucam miestneho kamenara so skusenostami
Odpovedať
Profilova fotka
@smiesko20143 ak to ma byt dobre, tak jedine vymenit drez, opravit to poriadne sa neda
Odpovedať
Tieto drezy su vzdy na jedno pouzitie, ale ludia si nedaju poradit.
Odpovedať
@originalx ja ho používam už tri roky a niektorí moji zákazníci aj omnoho dlhšie , takže asi nie na jedno použitie 😊
Odpovedať
@originalx ja mam podobný drez už 12 rokov a je ako nový. To máš ako auto. Niekomu vydrží mesiac niekomu 15 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx Urcite mas pravdu. Kazdy drez je na jedno pouzitie, no material z ktoreho je Blanco je jeden z najtrvacnejsich a aj po rokoch vyzera super.
Odpovedať
@gb68 @milan209 @slavoducar material ako taky neni az tak zly, ale je velmi krehky a staci aby do drezu nieco spadlo a je ponom.
Odpovedať
@originalx musí to byť velice nešťastný a tvrdý pád niečoho .Vybíjal si už niekedy na takom drese otvor na batériu a dávkovač ? Pri tom je vydno koľko to znesie , takže nieje to tak ako si niekto myslí , že padne mi tam pribor a je po dreze , táto pani je prvý prípad čo počujem že ho poškodila , a to som tých dresov už niečo namontoval.
Odpovedať
@gb68 mne osobne praskol pri jemnom tukanci blanco dres za 500€. Je to 1cm hruba, teda tenka stena co nic nevydrzi. Kazdy nech si tvrdi co chce, mam vlastnu skusenost a teraz v nom pestujem jahody. Tie obchodne reci co tvrdia predajcovia, ze aky super je to material su pre ovce. Ja otvory nevybijam, ja mam na vsetko naradie a stroje, tak isto mam diamantove korunkove vrtaky na taketo otvory.
Odpovedať
@originalx Presne pre taketo pripady plati, ze otvory ma vyrazit vyrobca. Tak to mas bez rizika a nemusis nic riesit. Ja mam drez od Franke tiez v podobnej cene a ani by ma doma nenapadlo robit don otvor...
Odpovedať
@zarrinka ja som vyrobca...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zarrinka si kupila drez kameninovy s vyrezanym otvorom na bateriu davkovac a excenter?
Odpovedať
@originalx Drezov?
Odpovedať
@atlaska Mam drez od Franke, pri kupe sa ma akurat pytali ci chcem otvor na davkovac. Kedze ano, dodali mi ho uz s pripravenym otvorom. Na bateriu a excenter tiez.
Odpovedať
@zarrinka preboha niee
Odpovedať
@originalx Tak ja som pisala o praci pre vyrobcu. Preto ta otazka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka Vyrobca to ma celkom dobre premyslene aj pre polo-profesionalov. https://www.youtube.com/watch?v=MkCmG...
Odpovedať
@slavoducar Ano, viem o tejto moznosti. No pokial to nie je potrebne, myslim, ze sa do toho nie je nutne pustat :-)
Odpovedať
@zarrinka ale urcite to neprislo tak z vyroby. dieru urobil dodavatel drezu.
Odpovedať
@originalx tie otvory sa jednoducho vybijaju a nepotrebujes na to ziadne speci naradie a nato je na tych drezoch zo spodnej strany predfrezovany ten otvor ktory z vrchu vyklepnes a pre laikov to je aj znazornene nalepkou na dreze , vydim ze si odbornik. a vyroca nedodava tie drezy s otvorom ale len s predpripravou pre montaznikov. a ked si ho "jemnym" tukancom rozbyl tak to uz kdu umy ten umy a ked mas talent tomu sa neubranis.
Odpovedať
@gb68 ty si ale mudry...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@smiesko20143 prosim ta ako si opravil ten dres mne sa to stalo tiez dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mam ties sikovnu zienku ktorej sa to podarilo tak niekomu sa to uz podarilo opravit? Dokonca mame dve tukance na dreze taj neviem ci je to az take nepravdepodobne ze sa niekomu odbije z drezu. Alebo mam faaakt sikovnu zenusku x-) .
Odpovedať
@danka000 Nijako....v blancu povedali ze sa to neda
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň. Nám sa doma stalo presne to isté na bielom silgranitovom drese Blanco Zia 40s. Synovi sa šmykol tanier a dopadol na hranu umývadla z ktorého sa odštiepil cca asi 1 cm kúsok. Nebolo to nič hrozné, ale pri pohľade na umývadlo to bolo dosť vidieť. Hľadal dom na internete, ale nikde žiadny návod na opravu a ani nijaká opravná sada. Po asi roku som to jednoducho opravil bielou Škárovaciou hmotou zn. Ceresit CE 40 (fuguvačkou, ktorou som fugoval obklady v kúpeľni). Možno to niekomu to pomôže. Pekný deň s pozdravom Tomáš PD 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?