Oplatia sa v kuchyni zásuvky s tlmeným dojazdom?

Prave riesim kuchynu a uvazovala som nad tym, ze si tam dam urobit "zasuvky s tlmenym dojazdom", aby mi proste zasuvky nebuchali, ked ich budem zatvarat. Ked som bola v jednej firme informovat sa ohladom cenovej ponuky na moju kuchynu, tak mi ponukol, ze by som mohla mat take panty "s tlmenym dojazdom" aj na hornych skrinkach. S tym som tiez suhlasila. Vcera som sa vsak dozvedela od jednej znamej, ze tieto "tlmene dojazdy" nie su az take skvele, ze po case sa moze stat, ze "zasuvky" sa sice zavru, ale vratia sa o nieco spat, ze nebudu zavrete uplne, to iste je aj s tymi skrinkami. Jej sa to stalo, vraj ju aj stolar pred tym varoval, ale ona si nedala povedat. Mozno je to aj o kvalite prevedenej prace... neviem. Moc tomu nerozumiem, neviem, ci sa tie kovania nejako po case znicia... ? Teraz neviem, ci si to mam do kuchyne dat, alebo mam radsej zostat pri tom "klasickom" zatvarani. Ake mate s tymto skusenosti? Stalo sa Vam nieco podobne?
Odpovedať
Tak to bude zaujimat aj mna. Skusenost nemam, kuchynu uz sice mame, ale v obchode a asi taky mesiac tam este bude, kym ju bude kam zlozit :-p ,ale tiez sme si to dali namontovat, aj do skriniek, aj na zasuvky. Nam to praveze predavac dost odporucal. =-)
Odpovedať
My mame na kuchyni zasuvky s tlmenym dojazdom treti rok a zatial ziadny problem.
Odpovedať
No, uvidime. Este nie som rozhodnuta, ci si to dam. Je to dobra vec, hlavne, ked mame kuchynu spojenu s obyvackou. Dakujem za Vase prispevky, hadam sa este niekto najde, kto sa k tejto teme vyjadri a pomoze mi s tym... a mozno nielen mne. ;-)
Odpovedať
Podobne ako stxx, tiez ich mame aj na skrinkach, aj zasuvkach a uz by som ine ani nechcela ;-)
Odpovedať
Katika55, zaoberáš sa zbytočne tým či si to dať, alebo nedať. Je jediná odpoveď dať. Pokiaľ bude kovanie kvalitné ten problém čo popisuješ určite nehrozí. Takže radšej sa pri kuch. linke zameraj na iné dôležité detaily, toto považuj za vyriešené. Toto kovanie ja považujem za obyčajný štandard, ktorý by linka určite mala mať. Ja by som nad touto otázkou energiou nemrhala.
Odpovedať
dakujem za pomoc dank1, mna to len trosku zarazilo, ze existuje aj takyto problem. Ostatne detaily mam, myslim si, doriesene. Uz len najst niekoho, kto mi tu kuchynu spravi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame kuchynu od vianoc. Mam len sufliky (len pod drezom nie) s tlmenym dojazdom, O tom co pises som nepocula, no nam pracovnik povedal, ze tieto nase su plnene plynom. Ale nic viac o nich neviem. ;-( Sice ano cena cca 1.000.- Sk za ks :-D
Odpovedať
@katika55 tak na kvalitný výsuv s dojazdom Blum tandembox máš doživotnú záruku. Myslíš že by ju dával výrobca ak je šanca nejaká že sa pokazí?Ano sú tlmiče plnené plynom - teda malé plynové piesty. blum
Odpovedať
Vidíš katika55, máš to potvrdené tou najkompetentnejšou osobou a zároveň máš aj výrobcu.
Odpovedať
dodog, dakujem za pomoc, myslim si, ze je to dobra vec, len som chcela vediet aj nazory inych. A dakujem za tip. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pridávam sa k dodovi. my máme všade dorazy blum a v šatníku sme chceli ušetriť, tak nám tam dali nejaký rtv (alebo niečo podobné) a už ich vymieňame za blumy :-(. Tie fungujú ako hodinky :-)
Odpovedať
no, ja sice neviem ako funguju tie od Blumu, ale ja mam obycajne z IKEA a funguju vynikajuco. Zasuvka sa zatvori, nezostane visiet. Predpokladam, ze tak to ma fungovat. Kuchynu vyuzivam dost intenzivne asi rok a pol.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte ja mám prakticky všetko s tlmeným dorazom celu kuchynu obyvačku aj spálnu na kuchynu mám 7 ročnu záruku a na uzatváranie Blum alebo tak sa to niako vola mám doživotnu záruku ja som vs tím zatial spokojný.
Odpovedať
nasi maju toto uzatvaranie asi 5-6 rokov... stále bez problémov... ja som to moc nechcela, asi hlavne kvôli cene, ale keď som prišla za stolárom, ani neriešil, že on to montuje štandardne a cenu kvôli tomu nenavyšuje, tak to mám a som veľmi spokojná.
Odpovedať
@imelia cenu nenavysuje, ved ma tie dojazdy v kalkulacii,ked iba tie pouziva.
Odpovedať
@katika55 Jednoznačne Blum. Ja mám kovania Blum na celej kuchyni a nedám na ne dopustiť. Zákazníkom ich montujeme roky a nikdy žiadna reklamácia. Tak ako píše Dodog - Blum dáva doživotnú záruku. Samozrejme ich musí montovať odborník, aby fungovali správne a aby záruka platila. Tvoja známa má zrejme len nejakú lacnejšiu napodobeninu. Ale na kovaniach v kuchyni sa určite neoplatí šetriť. Investíciu do nich oceníš pri každodennom používaní.
Odpovedať
@mirka1511 ja by som o reklamacii mohla pisat roman, ale je fakt , ze bez reptania je kus vymeney za kus. Bohuzial natrafili sme na chybnu seriu. Kazi sa kus po kuse.
Odpovedať
@atlaska robíme s Blumom cca 10 rokov, ale zatiaľ žiadna reklamácia. Tak to máš potom riadnu smolu. A čo sa Ti kazí? Výsuvy alebo závesy?
Odpovedať
@mirka1511 Ja mám v kuchyni už 4 roky kovania blumy, neľutujem, že ich mám. Som veľmi spokojná. ;-) A odporúčam ich aj ostatným, keď sa pýtajú, že odkiaľ mám kuchyňu a aké kovania mám. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katika55 urcite to neni zbytocnost je to skvela vec...ale chod len do zn.BLUM
Odpovedať
servo @mirka1511
Odpovedať
@kapa34 už som písala, že kuchyňu už mám, už viac ako 4 roky. ;-) Kovania som si dala BLUMY, určite neľutujem. :-) Som veľmi spokojná... fungujú bez problémov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nečítala som príspevky vyššie, ale kuchyňu máme z ikei a máme aj tlmiče - aj na šuflíkoch, aj na dvierkach. Milujem ich a za nič na svete by som ich nedala. Za celé roky sme ich nemuseli nastavovať ani nijako riešiť. Proste sme ich namontovali a fungujú. Za 6 rokov denno-denného používania sme si na ne neskutočne zvykli, až tak, že sa občas v práci zabudnem a zavriem skrinku ako doma, akurát s tým rozdielom, že v práci nie sú tlmiče a samozrejme sa dvierka zatvoria s tresknutím, až čakám, že sklo z nich vyletí. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Da sa na obycajne panty dokupit doraz blum?
Odpovedať
Vyše 10 rokov mám zásuvky v kuchyni s tlmeným dojazdom, žiaden problém s nimi, som spokojná, je to dobré mať ich.
Odpovedať
áno, aspoň to nikde trieska.
Odpovedať
Profilova fotka
Prihovaram sa za dojazdy na suflikoch a tlmice na dvierkach , Ikea , super vec ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?