Okno v kuchyni.

Profilova fotka
Ďakujem všetkým za radu ohladne špajze.Zostane tam kde je.Tým pádom mám ale problem z vrchnými skrinkami.Podla projektu je z lava do prava Vstavana rura s mikrovlnkou,chladnicka,vchod do spajze,spodne skrinky hore okno.a spodne skrinky kde je varna doska smer do obyvacky otvoreny.Takze ziadne vrchne skrinky?Uvažujem posunúť okno na koniec linky obr1.Alebo dať okno ako na obr 2 madzi vrchne a spodne skrinky.Na obr 3 je podorys domu a kuchyne.Poradte prosím kam s oknom aby som mala aj vrchne skrinky.Kto je za 1 obr ,kto za 2?
Odpovedať
Volil by som druhú variantu, myslím, že bude najlepšie, keď budeš mať na pracovej doske viac normálneho svetla z vonku, bude to lepšie, aspoň taký je môj názor, to okno naboku ti nedodá toľko svetla do kuchyne, koľko by bolo vhodné :-)
Odpovedať
Aj ja som kvôli vrchným skrinkám zvolila tú variantu medzi dosku a skrinky.
Odpovedať
Po vizualnej stranke sa mi viac paci ako na prvom obrazku. Mne osobne sa nepacia obdlznikove uzke okna nad pracovnou doskou,aj ked poskytnu mozno viac svetla ako ked je okno na boku.
Odpovedať
ja by som esteticky vyraz dala v kuchyni az na druhe miesto za praktickost (teda nie by, u mna je prakticka stranka na prvom mieste) takze to obdlznikove okno medzi skrinkami. Len aby vam potom nevysli skrinky az moc vysoko a nezabudnote vyriesit vztah okno a bateria na dreze
Odpovedať
Profilova fotka
@lubos782 @erka2 @hoblinka13 @zita19 No umyvat budem v drese len to najnutnejsie.Bude mycka. Praveze pracovna doska bude ako na obrazku 1 od okna .Tak skor tam budem potrebovat svetlo.Nepotrebujem svetlo aby bolo smerom na dres. Asi dam na svoj vnutorny pocit, ze 1 je moja srdcovka.dakujem vsetkym za rady. Dam potom Foto ,az bude postaveny dom.Kuchyna je na juhozapad .
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 ja by som brala normalne velke okno na ukor vrchnych skriniek.
Odpovedať
Mame dokonca dve velke okna sirka 1m vyska 1,9m presne od pracovnej dosky hore a medzi nimi digestor vrchne skrinky na jednej strane nemame vobec
Odpovedať
Mne by vrchne skrinky chybali. Pride mi to divne a neprakticke skladovat pohare v suflikoch. A teda ja mam vsetko sklo a porcelan v hornych skrinkach. Okrem kopy dalsich capovin, ktore ti spajzomajitelia maju v spajzke.
Odpovedať
ja som za obrazok 1, to druhé riešenie mi príde čudné a nepraktické. Ani z estetického hľadiska mi to nepríde dobré riešenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 ahoj, ja určite 1!!!!! ;-) nemám rada tieto obdĺžnikové okná v kuchyniach...
Odpovedať
Profilova fotka
@barborkao @tomstein @zita19 @fugas20 @maslenka47 @zita19 No vyhrava 1.Ja si tiež neviem predstavit mať poháre v dolnom šuflíku A to okno medzi linkou úzke mi pripadá ako pivnične okno.Ďakujem za rady.Bude 1.
Odpovedať
@kuratko22222 uz mas vymyslene v akej vyske bude spodna hrana okna?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@salkovic No asi tak si to predstavujem ze spodna hrana okna vlastne sa bude rovno napájať na prac dosku kuchynskú.Tak asi výšku tej spodnej skrinky kuch ostrovčeka, či?
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 my to tak máme tiež, že je to v jednej rovine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 myslim, ze tak to bude najlepsie umiestnit, budes mat dost svetla, ktore ja pri pracovani v kuchyni, pri krajani a takychto beznych veciach odcenujem uplne najviac. Co sa tyka toho okna v akej rovine, vsetko to dať do jednej roviny a bude to super ;-)
Odpovedať
@kuratko22222 si to ustraz aby stavba sedela s projektom, oknari dali okna ako chces, nakolko okna sa davaju do pripojovacej skary, tam sa sem tam podklada atd, aby si nemala linku trebars v 96cm, treba na to mysliet uz od zaciatku aby ta vyska linky a napojenie vyslo
Odpovedať
@salkovic myslím, že toto je vec, ktorá jej je jasná, keď nad niečím takýmto uvažuje nie? Podľa mňa na toto musí každý myslieť hneď ako mu takáto vizualizácia prebehne pred očami :-x
Odpovedať
Za mna 1. riesenie 2. je pre mna neprijatelne, to uz radsej velke okno.
Odpovedať
Profilova fotka
@xiomo Nooo ano, a uz ma z toho premyslania hlava boli ,a to sme este nezacali stavat,xixi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?