Okno pod umývadlom, sporákom?

Máte skúsenosti? Nie je to blbosť? Ako sa to potom okno umýva? A nie je často špinavé? Keby máte moznondate si to znova? Ďakujem
Odpovedať
@sayori hadam nad, lebo pod sporakom by bolo divne...
Odpovedať
Profilova fotka
Nad sporakom nie, nad umyvadlom ano ale sem-tam sa tomu osplechnutiu nevyhnes... Idealne asi nad prac. plochou.
Odpovedať
Profilova fotka
Jecrotdiel nad a zaravno doskou. Pri drese treba ratat s umiestnenim baterie aby sa dalo otvarat. My mame tesne nad bateriou a uplna spokojnost. Nad varnu dosku by som asi nedaval. Ale skhs pozriet aj dlhsie temy, neboj sa citat pretoze ide o vazne rozhodnutie no rataj ze vysledky budu nerozhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
@sayori Nad umyvadlo este ako tak, ale do vyssej urovne, nad sporak nie, nikdy, nechcelo by sa mi to umyvat.
Odpovedať
@sayori a ja mám aj aj. :-) treba si uvedomiť, že to okno je od varnej dosky cca 30 cm. Oprskat sa pri vysmazani reznov oprska, ale nieje to tragédia. Oprska sa aj indukcia, takže keď umývame tu, prebehneme aj okno.
Odpovedať
Preco nie, ved okno bude bez tak vyssie, nebud hned, ale nejakych ako pisal megdesign 30 cm a mozes si ho dat aj vyssie, podla mna to aj pekne presvieti kuchynu, pripadne take odsuvacie co je a pri vareni ho rovno mozes otvorit.
Odpovedať
Ste sa tu rozpísali ako Čínsky žandár, ale stále neviete kde to okno má byť. Čo keď to má byť pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@sayori A kde ma teda byt to okno :D? Pod ci nad? Ak nad tak preco nie, zalezi ale ako bude spravene, aby sa dalo otvorit a nic tam nezavadzalo.
Odpovedať
Profilova fotka
@sayori my mame nad a je to dobre, mame odsuvacie, nie take co sa otvara bezne, ale som za to rada aj ked sa mi ten napad najprv nepacil :/
Odpovedať
Preklep. Samozrejme okno a pod ním umývadlo alebo sporák
Odpovedať
@sayori Pod oknom ma byt pracovna doska, aspon cast dna tam bude denne svetlo. Pri dreze budes denne par minut, oplachnes tam salky z kavy a vsetko ostatne pojde do mycky. Je skoda ho davat pod okno, ak z priestorovych dovodov nemusis.
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix bolo by najlepsie keby pracovna plocha bola pri okne, na krajanie zeleniny a podobne cinnosti, to padne fajn mat pri takych cinnostiach denne svetlo ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kde bude okno tam pracovný priestor, pri umývadle ho neni treba, najmä nie ak budeš mať umývačku riadu. Čo je dnes v každej domácnosti bežné, že proste je. Takže skôr normálne plochu, kde si budeš chystať mäso napríklad :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?