Odvetranie vstavanej chladničky a mrazničky.

Prosím vás o radu. Stretla som sa s rôznymi názormi, vetrania vstavanej chladničky, niekto má 2 mriežky, niekto 1, niekto vôbec a riešil odvetrávacie dno bez potreby mriežok- to vôbec neviem ako vyzerá a kde to zohnať. Prosím poradte mi, aby som nemusela meniť chladničku o 3 roky. V ďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
1 mriezka je v sokli a skrinka ma vzadu tunel a nieje po strop 2 mriezky..plati 1 a je pod stropom mriezka druha Ziadna kupujes stale novuu a novuu Odvetravacie dno je zatial pre mna nepoznane ale priucim sa :-)
Odpovedať
My budeme mať strop 2,60 a linku až po strop. Jedna pani tu ma kuchynu s tým odvetravacím dnom od Schachermayer, ale nedopatrala som sa k tomu, ako to vyzerá a kde to zoženiem.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakanaka zozenies to prave v tom Schachermayer ... osobne neviem ako to vyzera ale logicky co ide dnu musi ist von takze sanie bez vyfuku je hlupost takze tvoj pripad 2mriezky .. sanie a vyfuk alebo odvetranie v strope co je v zasade to iste
Odpovedať
@jakanaka Ak ti mozem poradit tak chod niekam kde robia nabytok a normakne sa opytaj. V kazdom obchodaku aku asko, mobelix, auoark a kadekde robia linky na mieru. Tak normalne zajdi ako zakaznicka a spytaj sa ze ak by si davala robit vstavanu tak ako by riesili odvetranie. Urcite ti poradia a naberies info a budes sa vediet dalej hybat. Zvysok uz musi doriesit ten kto linku vyraba ak ma rozum v hlave
Odpovedať
Myslim, ze hladate toto: https://webshop.schachermayer.com/cat...
Odpovedať
Profilova fotka
@jaro_v ups cakal som nieco sofistikovanejsie ako to funguje ked to zavriem soklom ??
Odpovedať
@truly Ja som už chodila po štúdiach, pýtala som sa pár stolárov, dosť z nich mi povedalo, že netreba nič.. a niektorí navrhli 2 miežky.
Odpovedať
@jaro_v Aha, ďakujem, to bude asi ono, ja som to tam hladala a nevedela najsť, asi preto, že som čakala niečo komplikovanejšie. A s tým soklom by to aj mňa zaujímalo ako je to doriešene..
Odpovedať
Profilova fotka
@jakanaka daju mriezku :-) :-) :-)
Odpovedať
@jakanaka @wolodymyr Neviem, niesom stolar a ani predajca ;-) Skuste kontaktovat ich, snad Vam poradia. Myslim si, ze soklova doska prichytena na nozicky nie uplne dolieha na skrinku zospodu a touto medzerou (kludne aj 0,5 az 1 cm) vie prudit dostatocne mnozstvo vzduchu...
Odpovedať
Profilova fotka
To by vyrobcovia chladniciek nepozadovali 200cm2 vetraci tunel poza chladnicku a pri rure detto
Odpovedať
@wolodymyr A? Neviem aku mate KL vy, ale u mna skrinky KL stoja vsetky na nozkach. 5 skriniek vedla seba ma sirku 300 cm, teda aj soklova doska ma sirku 300cm a teda aj ta medzera, ktorou moze prudit vzduch medzi skrinkou a soklovou doskou ma sirku 300cm. A tak pri jej vyske 1cm a sirke 300cm ma podstatne viac "cerstveho vzduchu" nez potrebuje ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jaro_v no mam presnejsie sokle lebo v obyvackokuchyniach ked sedis na sedacke je to uz vidno a to je skarede
Odpovedať
Profilova fotka
ta mriezka sa vyrezava do sokla ak je z drevotriesky ak je plastovi tak to je uz dostat tak presne plastovy sokel co sa tyka mriezky co sa osadza do drevotriesky tak sa vypili a osadi je tiez plastova a je vo viacerich farbach a je to dostat kazdom obchode kde predavaju potreby pre stolarov cize v nitre urcite CPS INTERIER Co sa tyka odvetravania ak si kuknete manual osadcania chladnicky a ako ma byt vyhotovena skryna je tam jednoznacne napisane aj nasznacene aky minymalny otvor ma byt na odvetravanie a je tam na kazdej doporucene minimalne 20 cm2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?