Odsávač pár Guzzanti, Elektrolux verzus Bosch

Profilova fotka
Vyberame OSTROVCEKOVY odsavac par...aku znacku zvolit? Guzzanti, Elektrolux alebo Bosch??...ako sa vam pozadava nerezova povrchova uprava jednotlivych znaciek...prosim poradte vase vizualne a prakticke skusenosti s digestormi...diiiik :-))
Odpovedať
Skusim obnovit temu. Ma niekto skusenosti s hore uvedenymi znackami? Zaujimam sa o Guzzanti. http://www.hej.sk/odsavac-par-guzzant... http://www.hej.sk/odsavac-par-guzzant...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@metodej84...ten druhý by zaujímal aj mňa...máte skúsenosť?
Odpovedať
@astor73 vyzera pekne len si neviem predstavit tu udrzbu mali sme podobne na predajni vystavene nevarilo sa na nich ale udrzba na dve veci.... radsej si pozri nieco ine kombinacia zo sklom ako len samotnu nerezovu ruru,tie sa o nieco lepsie udrziacaju
Odpovedať
@astor73 ak hľadáš kvalitný odsávaš čo sa týka výkonu, ale aj povrchovej úpravy, tak ti odporúčam značku MaxFire...úplna spokojnosť :-)
Odpovedať
@skywalker10 Prosím odfoť ten Tvoj aby som videla ako vyzerá v skutočnej kuchyni... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@astor73 my ho mame kupeny v bielej verzii a vyzera velmi pekne. zatial je len v krabici odlozeny ale vyzera takto https://www.dropbox.com/s/mqmelnejmsn... zaveseny bude asi o mesiac, mesiac a pol.
Odpovedať
@egreska1 Nech sa páči :-)
Odpovedať
@metodej84 @astor73 mame guzzanti ale v bielej farbe. Sme spokojni v ramci cena/vykon - kedze biele ostrovcekove boli vacsinou dost drahe.
Odpovedať
@psychx @biene ja chcem tiež bielej farby, teraz nám ponúkli v kuchynskom štúdiu - Elica TUBE PRO ISLAND WH/A/43, len ten nemá taký výkon, tak neviem... ďalšia vec čo sa chcem spýtať na bielu farbu - je matná či lesklá a či je úplne snehová? lebo kuchyňa bude lesklá a nie úúúúplne snehová, aj keď biela...vďaka!
Odpovedať
@skywalker10 ...tam by som si vybrala - ale tie ceny!
Odpovedať
Profilova fotka
@astor73 no je biely. ale nie snehovo aspon som to nepostrehol... a neni ani leskly ani matny je nieco medzi tym.
Odpovedať
@astor73 my mame kuchynu matnu a oproti nej je urcite leskly. a co sa tyka bielej, tak to je tazke, my mame doma viac povrchov bielych a kazdy ma iny odtien, ale patri medzi tie bielsie ;-) Je dost podobny bielej lesklej vzorke dvierok, ktore som mala v uzsom vybere....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@skywalker10 ďakujem :-) ale nevidím že je to MaxFire :-) ale ma zaujíma aj aký je to rozdiel od ostatných tiež kvalitných značiek, proste či sa oplatí zainvestovať a prečo....
Odpovedať
@egreska1 si mala napísať, že chceš vidieť logo :-D ... no mňa presvedčili parametre , keď som si to porovnával napríklad s elicou alebo faberom a najmä sa mi páčil...to že či sa oplatí zainvestovať a prečo sa spýtaj skôr predajcu alebo ako ja si porovnaj parametre, ja som si vybral to čo mňa oslovilo. :-)
Odpovedať
@biene psychx@ a prísm Vás, cez aký obchod ste ho objednávali?
Odpovedať
@astor73 my sme ho objednavali cez hej.sk
Odpovedať
@biene Ďakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@skywalker10 PROSIM TA AKO SI SPOKOJNY S TYM ODSAVACOM VELMI SA MI PACI AKO SA CISTI
Odpovedať
@danka000 Ahoj som veľmi spokojný :-) čistenie je jednoduché, čistím to len s vlhkou a suchou švédskou utierkou. Filtre umývam v umývačke riadu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?