Odporučte výrobcu na kuchyňu

Ahojte, viete mi niekto referencne odporucit vyrobcu kuchyne? Miesto stavby okres NR. Stolar, firma...vizualizaciu aj rozmery mam...len realizatora zatial nie.
Odpovedať
1
2
@raddo78 Ahoj , ja mám fotky mojej kuchyne na www.grevia.sk Páčilo sa mi, že stolár urobil kuchyňu tak, ako by ju robil sebe. S maximálnou presnosťou, prácou na milimeter, upratal po sebe, upratoval aj priebežne akonáhle namontoval jeden kus, keď niečo vyvŕtal,tak povysával, takže keby teraz linku rozoberiem, tak tam nenájdem kôpky pilín. Poradil, vysvetlil, prečo niečo niekam dať a práve v takom rozmere, alebo s takým otváracím systémom, zároveň nás do ničoho netlačil, takže u nás maximálna spokojnosť. Preto sme si potom dali robiť aj skrinky do kúpeľní, nábytok do obývačky, stôl do kuchyne, šatník, vstavanú skriňu v chodbe+vešiak a po čase chceme aj skrine deťom do izieb. -akurát sme od Žiliny maj sa
Odpovedať
@zuzanecka100 ahoj, dakujem za tip
Odpovedať
http://www.kuchyne-nz.sk/ nemate niekto kuchynu cez tuto firmu?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanecka100 No auper, že taký šikovný.. Pozerala som referencie a vyzerá to fajn - totižto víhame či kúpiť alebo dať spraviť, tak pokukávam po stolároch 8-) Koľko Vás cca vyšiel m2? My návrh máme - ikea planner, ale keby sa dalo urobila by som aj inak ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tiny_petka ikea ma dost obmedzeny sortiment skriniek, tiez sme skusali ikea planner a nemali take skrinky aby som ich zmestila do nasej kuchyne. Odporucam skusit aj iny planovac, my sme planovali v tomto http://www.kuchyneonline.sk/3d-planovac/ - tiez to ponuka skrinky od konkretneho vyrobcu, ale je ich viac. Robi to aj pribliznu cenovu kalkulaciu.
Odpovedať
dobry den,mne sa prave vyraba kuch linka,ktoru som si dala robit u stolara v Šali.ak chcete napisem kontakt do IP.videla som jeho pracu a myslim si ze budem spokojna...
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietok2012 Môžete poslať, ak sa dá aj cca cena za m2 popr. foto ;) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@raddo78 ak by si mal záujem o naozaj dobre urobenú kuchyňu, kde sú vychytané aj rôzne detaily tak si daj naceniť linku firme Dankokuchyne majú štúdio v ZH ,ZV ,Trenčín a v Blave už si len vybrať kde máš bližšie :-)
Odpovedať
@kvietok2012 ahoj, jasne ak mozes posli kontakt, dakujem
Odpovedať
Ja môžem odporučiť Vozar Trnava nám robil kuchyňu potom kupelkovy nábytok a teraz robí celu spalnu so satnikom maximálna spokojnost
Odpovedať
@raddo78 Vozar Trnava maximálna spokojnost
Odpovedať
Profilova fotka
@raddo78 aj my :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
viem doporucit vyborneho z Hlohovca. kuchynu vam spravi na milimetrovu presnost, vsetko tip top podla vasich predstav, detailne si da na vsetkom zazelat. kuchynu spravi doslovne na vasu mieru a za fantasticke ceny.
Odpovedať
Tiež odporúčam Danko kuchyne... nedam na ňu dopostiť, je dotiahnutá do posledného detailu a obzvlášť baba čo robí vo zvolenskom štúdiu je neskutočne šikovna...
Odpovedať
Profilova fotka
@raddo78 v Nitre je dobra firma aj Proma nabytok v Krškanoch, su seriozni
Odpovedať
Nám robil kuchyňu pán Sedláček z BA, ktorý je aj tu medzi PRO prispievateľmi. Kuchyňa je super - biela lesklá a cena pozitívna :-) Nájdite si ho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
predajna v OC Retro na 1 poschodí. Superinterier s.r.o. :-)
Odpovedať
ns interier stupava. My sme boli velmi spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Simon Interier v Ivanke pri Dunaji krasne kuchynske linky na mieru dyha, lakovane (mat, vysoky lesk....to mam ja :) krasa)satniky a vlastne vsetko co sa nabytkov tyka.
Odpovedať
Ked v NR...tak Maks kuchyne v Ivanke pri NR, alebo v Topolcanoch...NaMieru.sk Kvalitou aj cenou porovnatelni...a lacnejsi o cca 30% ako ked som bol v Oresi.
Odpovedať
skusTrenab
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi ahoj mohla by som poprosit adresu na toho stolara co robi kuchyne? dakujem
Odpovedať
akýkoľvek malý dedinský majster, spravidla mám s nimi dobré skúsenosti, keďže nemá veľa zákaziek, tak si nemôže dovoliť si urobiť zlé meno a preto realizujú zväčša projekty spoľahlivo. Samozrejme vyskytnú saj sa nejaké tie negatívne indivíduá na ktoré si treba dať pozor.
Odpovedať
dakujem vsetkym za podnety, ale uz je to neaktualne, uz byvame od novembra a kuchyna je od oktobra. dakujem vsetkym za tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietok2012 Dobry den viete mi dat info na stolara dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?