Obklad za kuchyňskú linku

Profilova fotka
Dobrý den chcela som sa opýtať alebo spíše poradit o obkladu za kuchyňsku linku. Budem mať velkou 7 metrovou linku v bielej barve, dvierka folie - lesk, podhľady, boky a pracovná doska bude v tmavej hnedej barve s motívom dreva . Aký by ste tam zvolili obklad? Mám namysli dlaždice pretože pálené sklo je moc drahé a mne sa to ani nepáči. Ďakujem za pomoc :-)
Odpovedať
@mariapaterova Dobry pozrite moj album kuchyna
Odpovedať
Ahoj no ja by som asi zvolila bud svetlu bezovu farbu lesk,alebo bielu tiez lesk s tym asi nic nepokazis.A cim vacsi format zvolis tym lepsie,cim menej spar aby tam bolo.Bude to posobit tak luxusnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@mariapaterova ja mam kuchynu spodne skrinky tmave drevodekor a horne biele leskle zastena je biela tato http://www.merkurymarket.sk/keramick-... a som nadmieru spokojna :)
Odpovedať
ahoj, asi by som dala biely obklad, leskly. velky format, aby tam nebolo vela spar. Pripadne tapetu,tu umyvatelnu laminovanu, aby sa dala lahko umyt. Je to v celku bez spar, a nie je to take drahe ako napriklad lacobel.
Odpovedať
Profilova fotka
@roka84 Jééé to sa mi velmi páči :D dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
No asi teda tá biela alebo svetlá bude najlepšia voľba :)
Odpovedať
Tak riesil som rovnaky problem, nechcel som sklo ale obklad co najvacsieho formatu. Nasiel som Venice crystal white 60x 100cm , leskly, snehobiely, maximalna spokojnost. Ja ho mam este zrezany na vysku 55cm. Obkladacky su uplne natesno a tenucke spary su len kazdy meter po vyske.
Odpovedať
Profilova fotka
@marek_k Hmm tak to je veľmi pekné :) díky za inšpiráciu ;-)
Odpovedať
ahojte,kamoska ma krasnu bielu lesklu zastenu,vyzera uplne ako lacobel,ale nie je to sklo skor mi to na dotyk pride ako plast.Nie su tam ani spary....Neviete co to moze byt?ona mi nevedela povedat. @mariapaterova ja by som dala asi taku v akej farbe mas prac.dosku alebo potom cisto biely obklad.
Odpovedať
@roka84 ja mam tiez aleodtien beige, je krasna a som s nou max.spokojna, kuchynu mam kombinaciu vanilka a orech pacifik,prac.dosku tmavu hnedu
Odpovedať
@pigi22 mohla by som poprosiť fotku kuchyne?! tiež uvažujeme nad tým obkladom
Odpovedať
@nikanz nasa kuchyna
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marek_k môžem vedieť kde ste ho kupoval? vďaka
Odpovedať
@stanka_sc ja som kupil z www.e-obklady.sk - 67€/m2, maju ich aj vystavene(v inom rozmere) v R1ke ale tam boli drahsie.
Odpovedať
@marek_k ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?