Obklad bez glazúry

Ahoj, chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s obkladom, ktorý môže byť nasiakavý? Páči sa mi mozaikový obklad Liberte od TURBADZIN-u, no mám obavy či mi nebude na ňom vidieť fľaky pri varení. Natierate to niečím alebo ako by sme to mohli poriešiť?
Odpovedať
Spomínam si na nedávnu "konferenciu" dizajnér, obkladač, investor či položiť obklad 60x60 bezšpárovo (predstava dizajnéra), 1,5 mm (obkladač) a vo finále kompromis 1mm ...tak tvoj nápad nechať obložiť kuchyňu neglazovaným obkladom je odhliadnuc od ceny niečo ako sado-maso. :-) Neber to ako iróniu, no tá hádka bola predovšetkým o budúcich mastných škvrnách na tom nasiakavom 1mm špárovačky !! Neviem čo je "Liberte" no ak je to nasiakavý obklad, tak som tiež zvedavý na porealizačné foto z aspoň týždeň funkčnej kuchyne.
Odpovedať
@majuska320 ak chces aby to nejako po case vyzeralo budeš to musieť niecim nalakovat.
Odpovedať
@pripad001 Ďakujem za odpoveď, presne preto sa obávam či to bude vhodný obklad do kuchyne. Predavač ma síce ubezpečil, že áno, no je na tom len taká jemná glazúra. Videla som niečo podobné v predajni aj celkom bez glazúry a preto ma predavač uisťoval, že táto môže byť. Tento obklad sa mi veľmi páči do môjho starého kamenného domu - moderné obklady, ktorých je dostatok sa mi tam moc nehodia... :-| no ak sa to nebude dať nejako ošetriť, tak budem hľadať niečo iné :-)
Odpovedať
@slavoslav ďakujem za radu, no neviem, čím nalakovať...preto som sa chcela pýtať, či s tým nemá niekto skúsenosť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@majuska320 ako si sa nakoniec rozhodla? máš tento obklad? ak áno, ako si spokojná? nám sa tiež veľmi páči
Odpovedať
nakoniec nás všade, kde sme boli obzerať odrádzali, že do kuchyne určite nie, že sa nebude dať udržiavať a tak sme sa rozhodli pre niečo iné :-( Možno do nejakej inej miestnosti....videla som nalepený väčší kúsok, je nádherný :-) na tom, že sa mi stále páči sa nič nezmenilo, no inam ho už nemám kde použiť :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?