Obedová súprava Villeroy & Boch

Profilova fotka
Ahojte - plánujem si kupiť obedovu supravu V&B najviac ma láka kolekcia New Wave v predajniach u nás je však velmi drahá a počula som že v Pandorfe je outlet tejto predajne poprosím radu či ste tam niekto kupoval či sa tam oplatí íst niesom z Ba takže to mám dalej. Obzerala som aj na ebay a nemeckých stránkach no nemám odvahu kupovat poštou kôli krehkosti aby mi to nedošlo rozbite. Tiež privítam skusenosti a rady,názora a tad. :-)
Odpovedať
@labus Urcite sa ti oplati navstivit Parndorf, ceny su lepsie ako v Bratislave alebo v Nitre. Ja sa tam zastavim vzdy ked mam cestu. Teda aby som bola presna je to moja prva zastavka :-D Dost casto mavaju akcie a je zlava este aj z outletovej ceny. Teraz sice nie lebo pred Vianocami je to pre nich zbytocne. Tiez mavaju casto take sety v krabici kde su styri/sest kusov za zvyhodnenu cenu a casto je to New Wave. Aj ten maju vo viacerych dekoroch, biele, ethno acapulco atd. Rozmysli na aku prilezitost ich chces a potrebujes. Drviva vacsina serii je na prilezitostne pouzitie, slavnostne prilezitosti. Tie taniere nemaju klasicku velkost ale + 30-50% a samozrejme su aj tazke. Dost problem naukladat ich do umyvacky. Ja som porcelanovy maniak ale na bezne pouzitie som kupila seriu Vivo. Ta mi velkostou, vahou a vyuzitim najviac vyhovovala na bezne, kazdodenne pouzitie. Urcite sa chod pozriet osobne lebo taketo vyberanie cez net je niekedy klamlive. Porcelan je asi jedna z mala veci ktore nekupujem cez net. Pred tym ako sa vyberies do Parndorfu sa urcite vyber do nejakej predajne na SK a vyber si. Sortiment maju rovnaky.
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae si zlatulinká dakujem velmi velmi pekne za rady aj info :-) No ja sa práve zberám zájazdovým busom 8.12. to je asi blbost to sa mi asi oplatí počkat a skočit tam ide zájazd aj 2.1. :-D :-D :-D . Ved práve ja chcem radšej asi bielu klasiku tie New Wave su krásne moderne len mám strach že neprakticke... zvažujem aj bielu klasiku Royal preto som založila tuto temu..predsa len je to značná položka na to aby som potom zistila že krásna ale nepraktická... poteší každá rada či tip od tých čo už doma maju zázkak z rady V&B :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae NO manžel mi práve povedal,že ak maju byt akcie po sviatkoch ,že tak počkáme a nech idem po :-D :-D :-D
Odpovedať
@labus urcite sa oplati, my sme tiez hovorili s muzom minule, ze zbehneme...
Odpovedať
Profilova fotka
@bejby29 tak ak pôjdete skôr ako ja nezabudni napísat info ;-)
Odpovedať
@labus Po sviatkoch maju hlavne zlavy na sezonny tovar (vianocne gule, sosky atd). Inak bola som tam asi pred dvoma tyzdnami mali zlavu na nejake dve tri serie (navyse k outlet cene) ale inak nist. Ale tam sa to meni rychlo. Royal je klasika tam nemas co pokazit. Gulaty biely tanier bude krasny aj o 20 rokov :-D New Wave je super posh moderny ale je to stvorec ktory ma rohy nachylne na obitie a manipuluje sa s tym blbo (do/z umyvacky, vyberanie do/zo skrinky, tuknes chces/nechces). Stale je to len porcelan, aj ked kvalitny od V&B. Jeden nespravny pohyb (teply riad z umyvacky, tuknes roh a je po nom).
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae dakujem pekne takže si mi potvrdila čo som si sama myslela že krásne - ešte neznamená prakticke :-D :-D :-D takže aj ked New Wave obdivujem zrejme dám prednost bielej gulatučkej klasike Royal :-) :-) :-) :-) dakujem velmi si to vážim
Odpovedať
Ani som nevedela, že mi decká domov dotiahli značkové súpravy :-D
Odpovedať
Ja som dostala vlani pod stromcek, manzel to kupovat v Hollexe v Ivanke, kupoval 23.12. a boli v zlave. Su pekne, ale keby som si mala vybrat ja, tak si ich nekupim. Zdaju sa mi velmi tenke, no budem uprimna, sada 365 z Ikey, kotrá stoji ako 1 tanier V&B vyzera lepsie :-| Ja osobne snivam o obedovej suprave Rosenthal pre 12 osob, ale na to si budem musiet nasetrit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?