Nové kuchynské spotrebiče

Ahojte .. zariadujeme si byt a rozhodujem sa do akej značky spotrebičov ísť (Elektrolux, Gorenje, Bosch)?? Varná doska, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra by malo byť jednej značky.. poraďte mi prosím vás s čím máte najlepšiu skúsenosť .. Pripadne máte nejaké skúsenosti aj so značkami ako Beko, Candy a pod.?
Odpovedať
Ja mam bosh mycku, spokojnost. Siemens mam zbytok spotrebicov detto. Niekedy je to aj o tom na aky vyrobok natrafis. Niekedy sa nevydari ani ta naj znacka. Ale mala som aj gorenje a tiez super. Ale naj je zatial siemens.
Odpovedať
Pouzi vyhladavac.Uz je tu najmenej sto tem s podobnou otazkou
Odpovedať
@bambula222 mycku mame myslim AEG,alebo Elektrolux uz 13 rokov ak ti to pomôže. :-)
Odpovedať
Väčšina spotrebičov Siemens a Bosch sa vyrába na jednej linke. My budeme mať takmer všetko Bosch. Vstavaná chladnička bude AEG a odsávač pár Faber.
Odpovedať
Milión krát omielaná téma ... Dnes je to v podstate jedno, záleží na konkrétnom produkte, až toľko by som sa na značku neorientoval :) Bosch sa ti môže kľudne pokaziť skorej ako Beko, aby si sa nečudovala :) Osobne to idem teraz tiež riešiť, jediné, čo bude určite rovnakej značky je rúra a mikrovlnka, lebo budú nad sebou a budem chcieť nech majú rovnaký dizajn ... A tam niekde to končí :) Stačí už len čítať recenzie a stanoviť si parametre, ktoré vyžaduješ ...
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem a nerozumiem vcelku tomu čo si napísala. Prečo tie spotrebiče by mali byť jednej značky. Na tomto by som osobne nestavala. Parametre spotrebičov sú to čo by si mala riešiť, čím by si sa mala "trápiť". :-) Značka nie je v dnešnej dobe vôbec kľúčová, dnes ide skôr o typ a o vybavenie a celkovo parametre, či už rúry, varnej dosky, umývačky alebo čohokoľvek iného :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vstavki Myslim si že vyzerá super ked su všetky spotrebiče jednej značky, a k parametrom. U každej značky sa daju nájst produkty s rovnakými parametrami. A nakoniec sa nestane že rura bude mat modrý displej mikrovlnka zeleny ... Detaily.
Odpovedať
Profilova fotka
@bedo96706 Tvoj názor :-) Neberiem ti ho :-) Možno to dobre vyzerá, ale to nie je až také dôležité, aspoň teda pre mňa je skôr kľúčové to, čo mi vie daný spotrebič poskytnúť, ja sa na to pozerám. Ale tak každý sa riadime niečím iným :-)
Odpovedať
Myslim, ze kazdy vyberame podla svojho presvedcenia. Ja som napriklad si kupovala spotrebice na predajni, lebo mi to tak vyhovuje viac aj z pohladu toho, ze su tam ludia, co mi vedia pomoct, poradit a viem si pozriet, to co chcem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deddik To teda áno. Asi si to vystihla :-) :-) Tak v tomto som aj ja taká, že radšej idem niekam na predajňu. Ja síce nie som taká, že by som vyberala spotrebiče podľa vzhľadu, to možno pred nejakým časom by som si ich tak vyberala, ale dnes už nie, ale aj tak rada ich vidím 8-)
Odpovedať
@vstavki Je to ine, ked to mas pred sebou, ja akurat cakam na kamosku, ta dnes chce ist pozerat umyvacku riadu este do kuchyne, ze aku kupit a ze aby som isla s nou, ze aspon bude taka pokojnejsia, ked ja som si tiez uz tymto presla, ze snad teda jej budem vediet pomoct, tak som velice zvedava, ze co vyberieme :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?