Niekto na návrh kuchynskej linky z Bratislavy?

Dobry den. Potrebujem navrhnut kuchynsku linku, ktora bude srdcom bytu...predstavu uz mame...takze teraz hladam niekoho kto by nam to spolocne pomohol navrhnut, zrealizovat a doladit. Najde sa niekto sikovny z Ba. p.s. uz sme oslovili jednu doporucenu pani, ale zial uplne u nej stracam radost nieco tvorit 🤔 Dakujem Gabriela
Odpovedať
@kega Vyskúšaj on line plánovač kuchyne IKEA. Ak s tým nebudeš vedieť pracovať, tak si zavolaj do IKEI a objednaj sa na konzultáciu. Za 35 € ti poskytnú 2 hodinovú konzultáciu a spolu so zamestnancom si navrhneš kuchyňu. Výhodou je, že ak kúpiš od nich kuchyňu, tak tých 35 € ti odpočítajú z hodnoty nákupu. Nevýhodou je, že kuchyňa sa dá naplánovať iba z dielcov, ktoré predáva IKEA, takže nejaké atypické skrinky tam nedáš. Ale pokiaľ nemáš úplne atypickú kuchyňu, tak z ponuky skriniek, dvierok, dosiek sa dá vyskladať pekná kuchyňa a kedykoľvek môže dokúpiť rôzne doplnky - zásuvky, dvierka, skryté zásuvky a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sme si robili cez Ikea planovac a kedze este stale na tom pracujeme, tak si to tam stale pripravujeme. Dobre je este obehnut par predajni, kde si nechas urobit cenovu ponuku a pri planovani ti predajcovia poradia, co a ako resp. Vela veci sa este podozvedas, co sa da vylepsit. :)
Odpovedať
@chrobak7 dakujem za typ. Tiez sme to zvazovali ale chceme atypicku kuchynu vo velmi cistych a jednoduchych linii s ostrovcekom a skryne od stropu az po zem bez madiel...takze musime riesit s niekym....ale!!! Este raz dakujem :-)
Odpovedať
@katharrina aj tebe dakujem za nazor...ked ja mam pocit, ze nikto sa nechce s nami bavit bez provizie....ja som ochotna ju aj dat...ale zatial mame pocit ze vieme viacej ako clovek z kuchynskeho studia....preto hladam naozaj niekoho dobreho...co nam poradi a nebude len s nami vo vsetkom suhlasit....uz sme jednu kuchynu riesili...bol to mlady chlapec a naozaj bol dobry, potrapili sme sa ale kuchyna vyzera krasne...zial uz robi za hranicami SR. Comu chapem....
Odpovedať
páči sa :-) spolupracoval som s nimi: http://www.cymorka.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@kega Dobrý deň, pošlite mi na mail pôdorys a približnú predstavu o kuchyni a niečo vymyslíme ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?