Nerezový verzus granitový drez

Poraďte poddľa vlastných skúseností čo je lepšie Dakujem
Odpovedať
@milan23 bez vahania granitovy, ak tam budes byvat dlho . ja kupujem nerez ale iba preto, ze tam budeme kym nepostavime dom, do domu uz granit ale poskulujem aj po takejto "americkej "verzii / teraz mam granit ci ako sa volaju tie akoby kameninove a som velmi spokojna, nerobia sa na tom cmuhy ako na nereze, nevyzera opotrebovane , lahko sa cisti a tusim ma aj lepsie antibakterialne vlastnosti alebo co, ale to su veci, co pisu predajcovia a v praxi neviem ako by som to "vyskusala ":)
Odpovedať
@katka888 tak podla mna by sa hodil biely len neviem ci sa dobre cisti a su drahsie co je druha vec:(
Odpovedať
@milan23 hej, kvoli cene davame teraz nerez na to obdobie, kym dostaviame dom, ale do domu urcite granit
Odpovedať
Profilova fotka
v prvej kuchyni sme dali nerez, pri "obnove" kuchyne sme dali kameninove a nelutujeme, su krajsie :) ... uz by som nad nerezom ani nerozmyslal.
Odpovedať
granitovy
Odpovedať
Profilova fotka
granitový,na byte som mala nerez a bol pekný len po vyleštený a stačilo raz pustiť kohútik a bolo po kráse a je na ňom vidieť každá čmuha,teraz mám granitový jazmínovej farby a spokojnosť....
Odpovedať
aký by ste dali k linke keď mám dosku dub bardolino sedy a dvierka biele vysoko leskle?? moja varianta je cisto biely a co vy na to
Odpovedať
@milan23 može byť
Odpovedať
@milan23 aku budes mat varnu dosku? p.s. tu linku mi potom nafotis, uz teraz som zvedava :-)
Odpovedať
@katka888 to este neviem, ale zrejme ciernu ci striebornu,, ci ako myslis?? jasne ze nafotim
Odpovedať
kde maju najlepsie ceny tych drezov a baterii., pozeram uz vsetko aby som mal dobru cenu, poradte
Odpovedať
@milan23 urcite drezy-online.sk
Odpovedať
Článok sa načítava...
@manilla este je dobre najkuchyne.sk
Odpovedať
ja mam cierny granit Blanco, nerezovy by som uz nikdy nechcela, ten mala moja mama este v starej kuchyni, ma na nom rozculovali skrabance, vodny kamen, kvapky zaschnute.... na granitovom nie je nic vidiet, uz ho mam dva roy a stale je jak novy, nemam nan ani specialne pripravky, cistim jarou, alebo octom alebo co mi dojde pod ruku, pri baterii sa tvori vodny kamen, ale ked tam nastriekam ocot, za chvilu je po kameni vodnom:-)
Odpovedať
urcite granitovy. Krajsie vyzera, lahsia udrzba, ale vyssia cena. Farbu by som volila sedu alebo bielu, aj ked ta sa mi zda horsia kvoli udrzbe.
Odpovedať
ja teda skusim bielu
Odpovedať
nerez určite nie, mám teraz al do domu ho nechcem. nerobím nič iné len ho leštím, a stále je odporný, výslovne, všetko je na nom vidno a nerez miluje čmuhy a vodný kamen.
Odpovedať
Profilova fotka
@aristka a čím to udržiavaš? my máme slonovú košť tuším a veru nie som nadšená. drez je síce krásny, ale tá údržba je ťažká. a neviem, čo si môžem všetko dovoliť použiť, aby som ho nezničila :-) na nerezový som dala aj domestos a ten to krásne vytiahol. ale tu sa bojím
Odpovedať
Profilova fotka
@vierasab1 sto ludi sto chuti... my mame nerez a nemenil by som.. tak ako sme ho mali na byte dlhe az desatrocia, tak isto som si ho dal do domu a nemenil by som...staci vediet ako na to a nie su ani cmuhy... teda je pravda ze odkedy je umyvacka tak sa pouziva na 20%, ale voda , to sa neda vyhnut tomu... na nete mas stovku rad ako na nerezovy drez aby bol pekny....od soli, para, ocot, pripravky.... staci uplne minimalne pretriet na to handrickou urcenou za 5sec a je ako novy...
Odpovedať
Profilova fotka
@visnicka01 sóda bicarbóna ,dať na vlhkú hubku ,vyčistiť a spláchnuť...,tak isto poslúži aj ocot,alebo soľ
Odpovedať
Profilova fotka
@aristka dakujem, vyskúšam :-)
Odpovedať
Určite granitový, ja mám linku biela lesk + dub bardolino, tiež som neskutočne dlho váhala, nakoniec sme objednali Shock čierny, ale má také ako-keby strieborné trblietky v sebe, nie je čisto tmavo čierny, ale už presne neviem, či to bola farba Nero alebo iná. Máme aj čiernu varnú dosku, tak preto som sa tak rozhodla. Zatiaľ v pohode, vidno viac také biele smušky - vodný kameň, ale údrža je výborná, prejdeš s Cifom alebo octovou vodou aje to OK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?