Nerezová pracovná doska s drevenou-cena, skúsenosti

Ahojte. Má niekto nerezovú pracovnú dosku? Budem mať kuchyňu do tvaru písmena U, a tie bočné linky som chcela potiahnuť nerezovou pracovnou doskou. Na jednej strane bude dvojdrez s odkvapovou miskou an na druhej linke bude elektrická varná doska štvor horák a plynová varná doska dvoj horák, vsetky spotrebiče sú vstavané. Chcela som sa opýtať, či to dakto takto má, zabudované v nerezovej pracovnej doske... Ostatok, kde bude prázdna plocha, chcem už drevenú pracovnú plochu. Ak má niekto fotky, naozaj mi to pomôže, lepšie raz vidieť, ako viackrát počuť. Ďakujem :-)
Odpovedať
Nerez po case ospatnie a zle sa udrzuje,nechcela by som nikdy viac!
Odpovedať
@majki555 mne sa nerez udrzuje super... mame v byte a asi aj do domu ho dame...
Odpovedať
Pokial nemas problem so skrabancami, ktorym sa nevyhnes a povazujes ich za patinu, tak nerez je super, ale je to vec nazoru. Ja by som mal jedine problem so stereotypom spojenym s kuchynkami z rokov '70 kde bol drez vcelku s pracovnou doskou/odkvapkavacou plochou a dvojplatnickou v jednom celku. Len nerozumiem tej kombinacii s drevenou doskou, to uz povazujem za dost prekombinovane.
Odpovedať
@xaxaxaxa nie, dokonca nemám škrabance na nereze...používam olej na nerez a tiež handričky na nerez...a len s tým cistim... Olej používam na spotrebiče, ako rýchlo varná kanvica a také... No, ťažko je mi vysvetliť, ako to myslím... Chcela som sa vyhnúť nervom, ktoré by som mohla mať... Chcem vybudované spotrebiče, a tiež drez, ktorý nie je na šírku 60cm ako šírka celej linky, cize okolo drezu a spotrebičov by šla pracovná doska...bola som rozhodnutá pre drevenú, ale bojím sa čo by s ňou urobila voda (okolo drezu) čo určite niečo vždy kvapne... A tak ma napadlo mať tieto plochy celé z nerezu, ktorému voda neškodí a ostatok ako som chcela z dreva dubu... Alebo tam dať niečo z kameňa na tie plochy, neviem no....preto sa pýtam, zisťujem....
Odpovedať
@zizzinka mame komplet matnu nerezovu pracovnu dosku .... super horuci hrniec polozis hocikde a nic sa nedeje
Odpovedať
@mackoke to znie super :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mackoke Prosim Vas, kto Vam robil prac.dosku z nereze? Nevieme nikoho najst.. 😕 Dakujem
Odpovedať
@kris29 hociktora firma ktora pracuje s nerezovym plechom vam to vyzere na mieru
Odpovedať
svokrovci mali takú na byte a do domu tiež dali lebo si nevedia vynachváliť... ono asi dosť záleží aj na kvalite nerezu lebo viem že majú pre "profi" kuchyne a vyzerá to teda podstatne luxusnejšie/robusnejšie/premakanejšie než tie bežne dostupné v obchodoch. a čo sa údržby týka, ja im ju síce neupratujem, ale svokra vôbec nerieši. ani škrabance pri dennom používaní (denne varia a pečú) či zaváraní nie je žiadne vidieť. takže odporúčam, ale jedine profi 8-)
Odpovedať
@zuzanka.zuzu neviem co je u teba nerezovy plech profi .... Ale skor nic take neexistuje :-) Podstatna je hrubka ... Ja mam 6 mm hruby nerezovy plech matny ... Leskly je na udrzbu velmi narocny lebo je vidno na tom kazsu smuhu ...
Odpovedať
@mackoke nemyslela som, že zadáš do google "profi nerez" a ono to vyhľadá :-D len neviem ako to opísať, preto som napísala "profi" v úvodzovkách a tiež že je to robusnejšie (hrubšie) a viac premakanejšie (rôzne vychytávky, ktoré ti uľahčia údržbu a vydržia väčší nápor). v kuchynských štúdiách nájdeš dajme tomu za 1000e a v predajniach pre hotelové kuchyne za cca 4000 - čiže ten cenový rozdiel má svoje opodstatnenie, lebo to nie je iba marketing, ale naozaj dlhšie a viac vydržia ;-) toť môj názor, ostatní nech si urobia ako uznajú za vhodné 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?